Beni nereden ekledin sorusuna "falan site" cevabı alınca, eğer tanımıyorsam 'BAN' Banladığım kişi bir daha kaşınırsa kullandığı bilgisayar zarar görür uyarmadı demeyin >:
Valla bana gelen yok (: zaten gelen 2 dakika sonra gider büyük ihtimalle... (: Sizler iyi sabretmişsiniz. Ben o kadar sabredemezdim... 2. küfürden sonra ona biraz küfür dersi verirdim. Saolsun tüm hayatımda sadece erkeklerin okuduğu okullarda okudum. Kızlar olmayınca insanın kültürü daha çabuk gelişiyor ve repertuar'da geniş oluyor (: Benim başıma buradan değilde başka bir ortamdan benzer bir olay gelmişti. Adam küfür falan etti ama sonrasında msn'sini kapatan yine o oldu. Birkaç gün sonrada gelip özür diledi. Abi o kadar lafı nereden buldun diyede sormadan edemedi (:
DeMoN_HuNtEr, benim konuşmamla hemen hemen aynı konuşmayı sana yapmış. Herifin işi gücü yok. Bu arada şurda koptum; "TZH: SENİRÜYAMDA GÖRDÜM SANATIR CARPMIŞ HASTANEDE ÖLDÜN GÖMDÜSENİ"
Binlerce insan Binler fikir Binlerce düşünce var Birde ben varım dostlar Binlerin arasında bir.