TZH: seninadınne FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: lan sen mi yine yaw FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: mcfurkan dan sonraki kurbanın ben miiyim TZH: evet FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: yaşın kaç TZH: senin benimki 18
TZH size bir Titreşim gönderdi!
FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: eylül de 18 TZH: eylülde FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: yes!! TZH: alo FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: nee be TZH: nerdesin FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: yokumm FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: baak FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: mesaj da yazamıyorum TZH: tamam FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: ee kimsin sen söyle TZH: zahit FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: waay bea süper isim FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: ZAHİT TZH: gitya başımdan FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: ahahaha adama bbak FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: hem beni listene ekliosun FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: hemde git ya başımdan diyosun FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: ahaha TZH:
FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: yaw kimsin sen adını öğrendim FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: oyunsitesi ndenmi buldun beni TZH: oyunsitesinden seni buldum
TZH size bir Titreşim gönderdi!
FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: vallaha mı FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: bak bak bak FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: eee ne istiyosun TZH: işşiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmvvvvvaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: defoll gitt o zamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan TZH: Knight OnLine biliyonmu FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: eet FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: kınayt onlayn TZH: LVL KAÇ FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: 20 FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: SENİN?? TZH: BERAMUSMU FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: ares FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: 3 TZH: BERAMUSAGİR HERKES ORDA FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: beramus ta da lvl 11 warrior charım var TZH: BENİM LVL 56 FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: bugün basladım TZH: LVL KAÇ FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: 11 DEDİK YA FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: BU ARADA BAĞIRMANA GEREK YOK! FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: DUYUYORUM SENİİ TZH: TAMAM FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: heh FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: ne istiyosun dedim cvp vermedin TZH: İLKDODUMUZYEREGERSENE TZH: BERAMUSTA TZH: SANA LVL ATLATIRIM FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: BAĞIRMA DEDİİİİİM DUYABİLİYORUUUUUM ! FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: BEN LVL ATLIOM ZATEEEEN TZH göz kırpması:
"Su Torbası" Oynat FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: LAN VAR YA DEFOL GİT BAŞIMDAN İŞİM VAR FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: GTA SA falan da YOLLAYAMAM MSN DEN FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: VEYA SITRATEJİ OYUNU TZH: SUTRATEJİ FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: KATLETME TÜRKÇEYİ TZH: YOLLA FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: SUTRATEJİ FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: OK YOLLUOM TZH: HADE FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: bekle bekle FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: çook beklersin TZH: NEDEN YOOLAMIYCANMI FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: ahaha ahahah FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: bekle bekle TZH: OLDU TZH: SENİRÜYAMDA GÖRDÜM SANATIR CARPMIŞ HASTANEDE ÖLDÜN GÖMDÜSENİ TZH: MEZARDANIŞIKGELİYO FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: GELSİN GELSİN TZH: BİDEBAKARIZ TIRIN LAMBASI GÖ*TÜNEEYAPIŞMIŞ FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: VAH VAH VAH FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: SONRA DA SANA GİRMİŞŞ
FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: TAM Bİ FELAKET OLUR TZH: SENİN GÖ*ÜNE
TZH sizi Üç Taş uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti Kabul Et (Alt+C) veya Reddet (Alt+D) istiyor musunuz?
Üç Taş uygulamasını başlatma davetini reddettiniz.
FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: defol git lan
TZH sizi Mayın Tarlası Bayrakları uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti Kabul Et (Alt+C) veya Reddet (Alt+D) istiyor musunuz?
FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: işin vardı hani
Mayın Tarlası Bayrakları uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz.
FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: LAAN TZH: LLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: ANIRMA LAAAN TZH: LLLLLLAAAAAAAAANNNNNNNNN FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: bakkkkkkkk FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: her kimsen FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: başımdan defol git FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: bak insanca söylüyorum FORUMUM AÇILDI!!! NBATURKFORUM.KAZORUM.COM ya da NBATURK.tripod.COM: ağzımı açmıyım (sonra mesaj yazmadı zaten)
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Haha, böyle şeyler herkesin başına geliyor demek ki. Birisi de beni eklemişti , ilk önce çok güzel sohbet ediyorduk sonra birden ağıza alınmayacak küfürler etmeye başladı. Engelledim ve başka bir mail adresinden beni bir daha ekledi .. Özür diledi ve küfürleri 5 yaşındaki kardeşinin ettiğini iddia etti . Böyle tiplerden birkaçyüz tane var demek ki