|
| Yazar |
Konu  |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 03/07/2005 : 12:20:38
|
2001'de ben yeni katılmıştım, herkes yeniydi, bir tanışma ortamı söz konusu idi. 2003'te iyi sohbetler döndüğünü hatırlar gibiyim. Bombula Hocam'la Warcraft 3'ü bitirinceye kadar canımız çıkmıştı eheh . Bu konu iyi oldu aslında, forumu çaktırmadan yukardan izleyen eskiler, görüp teker teker gelmeye başladı, hadi yok mu arttıran?  |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 03/07/2005 : 13:33:01
|
alıntı: Soldier tarafından yazılan:
Bu eskiler eskiler diyorsunuz ya arkadaşlar. Özlediğiniz zamanlar hangi zamanlar.
www.oyunsitesi.gen.tr/eskiforum
Eskiden herkesde terbiye ve saygı hakimdi. Bombula, murcey, lazadam.. konuştu mu lafa giremezdik, çekinirdik, sadece bakmakla yetinirdik..
Ben ne kadar eskiyim tartışılır.. 2002 üyesiymişim. Benim ilk girdiğim site OyunSitesi'ydi. Acısıyla tatlısıyla günlerimiz geçip giderdi. O zamanlar 'Aykrateri' vardı. Şimdi onu bile forumda arar olduk! (Allah göstermesin, şeytan kulağına kurşun. Siz bakmayın bana.)
Ah, benim "HASSOOO'dan forum kullanma dersi"m var, az daha kaçırıyodum.. Görüşürüz... |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 03/07/2005 : 14:04:30
|
Bu eskiler eskiler diyorsunuz ya arkadaşlar.Özlediğiniz zamanlar hangi zamanlar.
Bunu tam olarak anlayabilmen için Lovecraft'ın kitaplarını okuman gerekiyor. Onlarda bahsettiğimiz eskiler çok geçiyor. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 03/07/2005 : 22:01:21
|
Bu eskiler eskiler diyorsunuz ya arkadaşlar.Özlediğiniz zamanlar hangi zamanlar.
özlediğimiz günlerde forumda sıkı bir arkadaşlık havası vardı, bir kişinin yardımına konuyla bilgisi olan herkes koşardı, yapılan geyik bile seviyeliydi, bir güruh undying odası açılsın diye tutturuyordu, yönetici milleti ise hayır açılmayacak diye israr ediyordu, aktif konulara tıkladığın zaman birkaç istisna dışında mantıksız pek konu açılmazdı, bombun bir konusunda falamir ile kapışmıştık ama ikimizinde kırıcı olduğunu hatırlamıyorum, daha yönetici olmamıştım 8 yaşında bir çocuk için ava ve krolarla tartıştık, gene kırıcı olunmadı, zırt pırt abuk sabuk mesaj gelmediği için pek konuda kilitlenmezdi, gerçi bence hala öyle ama internetin en seviyeli ve en demokratik forumlarından biriydik, otokonntrol denen olay üyelerin büyük çoğunluğunda vardı, en önemlisi insanlar özür dilemeyi biliyordu... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
murcey
Seçkin Üye

Turkey
İleti 470 |
İletim - 05/07/2005 : 01:17:46
|
Selam arkadaşlar. Sağolsun laz uşağı bu konuya dikkatimi çekti ve bende nickimi görünce dayanamadım. Benim mazeretim internet bağlantımın olmamasıydı. Acil durumlarda 146 ile bağlanıyordum. Malumunuz 146 ile bağlanınca yanında bir de kol böreği yediriyorlar adama . Ayrıca normal çalışma saatlerime koşullar gereği akşam saatlerinde ek işler de eklenince uzun süre gelememiştim. Ne tesadüftür ki ADSL bağlantım dün hizmete girdi. Dolayısıyla benim foruma dönmemi engelleyen bir durum kalmadı. Eski arkadaşlarımızı burada görmeyi bende çok istiyorum. Haydi bakalım "Return Of Oyunsitesi". Eski sloganımızı hatırladım şimdi. <<Üç Silahşörler Ölmez, Vatan Bölünmez.>> |
"Üç Silahşörler ölmez, Vatan bölünmez"
Oyunsuz hayat balkonsuz eve benzer. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|