AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Eskileri istiyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

RawenLoft
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/07/2005 :  10:54:57  Bilgileri Göster  RawenLoft'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abiler yapmayın \ bizi de aşalamayın dimi
Sayfanın En Üstüne Git

Jeta
Üyeliği Kilitli

Italy
İleti 0

İletim - 06/07/2005 :  14:27:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben gittiğimde forum batıordu hala öyle bakıyorum biraz toparlamaya çalışalım benceeee!!!!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

|TITAN|
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 06/07/2005 :  17:06:26  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
P.U.N.I.S.H.E.R tarafından yazılan:

arkadaşlar ben gittiğimde forum batıordu hala öyle bakıyorum biraz toparlamaya çalışalım benceeee!!!!!!!!

P.U.N.I.S.H.E.R dostum sana katılıyorum foruma biraz baktım çok saçma mesajlar var ama bunlar yeni gelenlerin suçu değil yeni gelen seviyesizlerin suçu sitenin kurallarını bilmeden saçma sapan şeyler yazıyorlar underground 3 diye NFS bölümünde bir konu var bak oraya generalll e hakaret bile etmişler bunlarda seviye edep ve terbiye kalmamış bir an önce bunlar temizlenmeli yoksa sonumuz kötü olabilir şu an oyunsitesi türkiyenin en iyi forum ve oyun sitesi ama bu liderliği korumak gerek ....SAYGILAR

DeMoN HuNTeR
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/07/2005 :  21:31:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, şu an forum abarttığınız kadar vahim durumda değil. Gereksiz konu açmıyor artık kimse. Arada gereksiz mesajlar gelse de onları da ya siliyoruz, ya da yazanı uyarıyoruz zaten.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 07/07/2005 :  00:42:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

alıntı:
Soldier tarafından yazılan:

Bu eskiler eskiler diyorsunuz ya arkadaşlar.Özlediğiniz zamanlar hangi zamanlar.

Bunu tam olarak anlayabilmen için Lovecraft'ın kitaplarını okuman gerekiyor. Onlarda bahsettiğimiz eskiler çok geçiyor.

Ahahahahahahahaha düşüyordum sandalyeden; iyi bağlamışsın...

Eski olmamama rağmen eskileri bilirim çünkü önceleri uzunca bir zaman foruma paylaşmak için değil de, okumak için girerdim . "Neden? Niçin?" demeyin çünkü bende hatırlamıyorum. Ama çok güllük gülistanlık bir yer olduğunu hatırlarım hala...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000