Hocam kafa mı dinleyeceğim biraz.Buralarda olacağım yine ama unutturmam kendi mi size.İnternette 6 foruma üye oldum yarısında bu şekilde şeyler geldi başıma burada beklemiyordum böyle birşey olmasını ama oldu bir kere ne yapalım...
Nselimoglu abimizden haberi olan var mı???Ben çok seviyordum onu yaw...
arkadaşlar merhaba siteden kopmadığımı ve kopmayacağımı benim gibi uzun süredir site müdavimi olan arkadaşlar iyi bilecekler ara ara birkaç aylığına mesaj atmadığım oluyor ama bi süre sonra geri dönüyorum ve thakkinin dediği gibi çoğu zaman siteyi forumu dolaşıyorum ama mesaj atamıyorum şu an bu mesajı atmış olmamın sebebi Hassooo kardeşime teşekkürler bana mail atarak halimi hatırımı sormuş ciddi anlamda duygulandım ve daha önce sitede bazı mesajlarda örneğin en sevdiğiniz üye falan gibi adımı göremeyince üzülürdüm ama şu an görüyorum ki aylardır mesaj atmamama rağmen benide unutmayan arkadaşlarım çoğunlukta hatırlayan hatırlamayan herkese teşekkürler hassooo ayrıca bana neden uzun süredir foruma uğramadığımı da sormuş ona da dediğim gibi eski makinem oyun oynamama izin vermiyordu ve bende bu foruma sırf geyik için girmek istemedim oyunları tartışmak hile çözüm sormak istiyorum ve bunun için az biraz daha sabretmem gerekiyor yeni bilgisayarımı 1ay sonra alıyorum ve adsl bağlantımı da edindiğimde sizlerle sürekli birlikte olacağım.
Sheriat hocam selamlar, geri döndüğüne sevindim :) Laz hocama da katılıyorum, eskiler gelseler... İyi olurdu, yeni arkadaşlar da kaynaşırdı kolaylıkla. Bekleyeceğiz..