|
Yazar |
Konu  |
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 05/07/2005 : 10:19:00
|
Yönetici abilerim Os forumunda 1 kişi 2 kullanıcıyla girip, sahte kullanıcısıyla kendini övüp, başkalarını aşşalaması caiz midir? böyle birini tanıyorum da. o yüzden dedim... |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/07/2005 : 11:42:40
|
Bir yöneticiye söyle de bi zahmet imha etsinler o haşereyi. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/07/2005 : 12:08:57
|
Bu şekilde davranış caiz değildir evladım. Tiz kellesi uçurula... Tabii önce kim olduğunu öğrenmek ve gerçekten bu şekilde davrandığını ispatlamak lazım. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 05/07/2005 : 17:05:10
|
ben bir kişiyi yakaladım, ama birkez aynı ipden girmiş iz peşindeyim , ikincide infaz kaçınılmaz oluyor tabikide... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 05/07/2005 : 17:21:20
|
Abiler yapmayın   ! Onun da bir canı var, o da insan! Acıyın ona, herkes hata yapar, yazık etmeyin, telef etmeyiiiiiiiiin  
Not: Yazılanları görünce "Küçük Emrah" ve "Kara Murat" filmlerinin bileşimi bir atmosfer gördüm ortada. Dayanamadım ve saçmaladım. Hoş değil... Yapmamak lazım...
Ancak tabi tamamen saçma da bir mesaj atmayacağım . Bu türden bir arkadaşı (birden fazla üyelik açıp kendini göklere çıkartan bir şahsı) ben de biliyor gibiyim. Henüz elimde yeterli kanıt yok ama; eğer olursa MSN üzerinden gerekenler, gerekli kişilere havale edilir zaten .
Not 2: Bu arkadaşlarda ciddi derecede "çift (ve daha fazla) kişilik" problemi görüyorum ve OyunSitesi ileri gelenlerinden bu ZAVALLI üyelere acil bir psikolog bulunmasını talep ediyorum... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 06/07/2005 : 10:32:43
|
bu kişi soldier. yani şirine. ispatlarım da : 1. yazdığı mesajlar onun tipinde mesajlar 2. mailime slm diye msj atmış, emre ye (soldier a) kesin bu kızı tanıoruz bizim okuldan falandır dediğimde yok be ne alaka bak adı da değişik falan deyip örtmeye çalışıyodu. bi de ona mail atmadığını ağzından kaçırdı. attı deseydi anlaşımalayabilirdi. 3. kendisi benim eve geldiğinde msn şifremi yazarken gördü, öğrendi. ve eheheh öğrendim şifreyi ben hacker ım hacker ım deyip millete yayıyodu. herkes üstündekine iftira atsın bölümünde önce bir mesaj atıp, sonra şirineyle girip "soldier bir hacker mış insanların msn şifrelerini hack liyomuş. ona hacker diyelim" demişti 4. ben mesaj yazdığımda ise "üstteki delirmiş harbi" demişti.(beni pek sevmez de) 5. 04. 07 tarihinde günde 5-6 kere aradım. evde yoktu. dün de aradım dün de yoktu. demek ki tatile gitmiş. şirine de 26.06 tarihindeki bir mesajında "2 gün sonra taitle çıkıyorum" demiş. ama soldier ın 02.07 tarihinde bir mesajı var . ikisininde bu günden sonra mesajı yok
eğer bunların HEPSİ bi tesadüfse yuh artık diyorum. bu sebepler soldier-şirine nin aynı kişi olduğunu açklarmı açıklamaz mı siz karar verin...!...
NOT: EMRE SANA KARŞI YAPILAN BİR SALDIRI DEĞİLDİR BU. SADECE KENDİNİ ÖVÜP BANA DELİ DEMENE GÖZ YUMAMAZDIM!! tatilden geldiğinde okursun artık
NOT 2: eğer soldier şirine deilse çıkabilecek olaylardan ben sorumlu değilim. sadece bu kadar çok kanıt var bunların tesadüf olduğunu da sanmıyorum. yani SOLDIER KESİN ŞİRİNE dir demiyorum |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|