Ewet eski günlerin hatırına, bizim sitemiz için eski tüfekleri bu konu altında görmeyi çok isterim. SIrasyla; Hangman-ı Bombula-yı Cellat-ı Bronco-yu nselimoglu-nu crazy ivan-ı------pardon-------:) sırp-ı general-i smeagol-u bora poyraz-ı traffic-i wolverine-i by prince-i murcey-i bomkonger-i tolga ayvalı-yı wizardraistlin-i FRAGMASTER-i bonex-i ve hatta....................bkkazaz'I SHERİAT'I metFC'yi . . . . . . . . :) Bu işin sonu yok daha da bakamam 826 sayfaya.İsmi aklıma gelmeyin eskiş dostların hepsini burada görmeyi gerçekten çok isterim. Netinizmi yok kardeşim 1 kelime yazın geri çıkın yaw. Bir hafta boyunca hergün girip bu konuyu update edeceğim. Bende özledim eski arkadaşlarımı.
Hocam benide o listede bir yere koyduğun için teşekkür ederim.1 sene boyunca yokum(Sıkı bir öss çalışması yapacağım).Sitede olan olaylarda bu kararıma tuz biber ekti.1 sene sonra görüşmek üzere.(Arada sırada uğrarım)
Abi kopamam ben buradan.Ben oyunsitesileri ile ilk bu site aracılığı ile tanıştım.İnternetteki 2. üyeliğimi bu siteye yaptım(1. üyeliği mynet'e yaptım.OS için e-mail gerekiyordu:D)(Bu arada ben internette bayağı yeniyimdir).Haftada 1 kez gelirim en az...
Bu arada listede nselimoglu abimizi gördüm ondan bir haber var mı???Siteye hiç girmiyor sanırım....
General sen ne yapıyorsun yaw. Biz eskileri buraya toplamaya çalışıyoruz sen , ben gidiyorum diyorsun. ÖSSye hazırlanacagum diyorsun ama belliki kırılmışsın. Hayatta olduğu gibi burada da bol miktarda densiz çıkabilir insanın karşısına bence boşver. Buranın kendine ait bir yer olduğunu hissediyorsan çekip gitmek yerine kalıp mekanını korumalısın.Hemen editle bence mesajını :)
Yaw Altuğ Hocam kusura kalma kaptırmış kendimi gitmişim.Listde bakalım kimleri boşuna yazdık kimleri unuttuk. Kimse darılmaya bana:)