AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Eskileri istiyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/07/2005 :  14:07:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizleri bilmiyorum ama ben kendi adıma eski üyeleri geri istiyorum. Düzenli, seviyeli eski OS'yi ve geyik düzeyinin bile bir seviyesi olan eski arkadaşlarımı tekrar burada görmek bu site için en büyük dileğimdir.

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/07/2005 :  14:36:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi bütün bu isteklerini bir mesajda toplasaydın ya bu kadar mesaj yazmışsın

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/07/2005 :  19:36:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
PUMA sen de geyik yapıyorsun değil mi? YAni ciddi değilsin bunları derken... yok yok olamazsın.... yok...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/07/2005 :  20:22:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PUMA tarafından yazılan:

Abi bütün bu isteklerini bir mesajda toplasaydın ya bu kadar mesaj yazmışsın

Geyik yapma özgürlüğümü engelleyemezsiniz. Bunu aklınızdan hiç çıkartmayın lütfen. Dilediğim kadar konu açar dilediğimi söylerim. Burası SERBEST BÖLGE değilmi ??
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 02/07/2005 :  03:24:56  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi serbest bölgede, amerikalıların serbest bölgesi diil yani, bu aralar sadece forumda değil msn ve muhtemelen icqdada(açmadığım için bilemiyorum) bir geyik havası çalıyor, adamın biri bizi eklemiş, ulan belki bir konuda yardıma ihtiyacı var diye kabul ediyoruz, adamın ilk mesajı "memleket nere" - caponya, rap dostum aslında yaptığın hareket doğru ama uygulayış tarzın bizi(yöneticiler) zor durumda bıraktı, gerçi onca kelama adamın forumda kıza nasıl msg atayım konusunu görünce bende dellendim ama naparsın, evet eskilerden laz, bomb, smeagol, hangman, wizardraistlin, wolverine, shadowwalker,atlayanbaba, sheriat, bonex ve nickini yazamadığım daha kaç kişi, hatta hatta yönetici olmasına rağmen murat hocam(murcey) gibiler bile foruma mesaj atmıyor, geçenlerde merak ettim bir baktım adamlar foruma giriyorlar yanlızca yazmıyorlar, laz ona yazdığım mesaja bile cevap vermedi, oysa şu an forumu okuyor bunu biliyorum, en son bügün girmiş foruma, hepside aynı sorundan şikayetçi; geyik...
daha ne yapalım her konuya kilitmi vuralım insaf. Bir zamanlar imzamdı hatta smeagol ile bunun için tartışmıştık ama gel gör işte zamanı geliyor gene yazmak zorunda kalıyorsun "Eşşeğe altın semer yükle eşşek yine eşşektir"
ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 02/07/2005 :  21:04:24  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
rappier serbest bölümün ilk sayfasının 15 konusunun 9 u senin yine soruyorum[ilk sayfada açtığın konulara bak} bırak insanlığı bize yarar bi şe yaptınmı geyik geyik anlıyorum ama biraz abartılı değilmi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000