Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 15/06/2005 : 17:07:29
|
Serbest Bölüm'ün açılmasını biz istedik. Amacımız da foruma biraz daha hareket kazandırmaktı ve bunda da başarılı olduk. Eskiden günde 10-15 mesaj gelirken şu an 100'ü geçiyor. Bunların kaç tanesi düzgün, kaç tanesi gereksiz orası tartışılır ama en azından bir hareketlilik ve siteye hit kazandırdık. Şu an en büyük sorun okulların kapanmasından sonra foruma üye olan, yaşı küçük arkadaşların biraz fazla heyecanlı olması. Heyecanlarını da zamanla yatıştırırız. Ayrıca istesek şu an eski haline döndürebiliriz forumu; yani eski katı yöneticiliğimize geri döneriz. Ama bunun ne bize ne de siteye faydası olur. Hem mesaj sayılarında düşüş yaşanır, hem hit azalır hem de, her ne kadar sadece bizi alakadar ediyorsa da, yine eskisi gibi küfürlü mesaj/maillarla uğraşmak zorunda kalırız. O yüzden yapılması gereken şey, gereksiz mesaj yazanları uyarmak yerine yöneticilerin gerekini yapmasını beklemek. Yani bu durumda size de iş düşüyor. Her gereksiz mesaja on tane "Nasıl konu bu, yöneticiler bir şeyler yapsın" diye mesaj gelmeye devam ederse, en büyük kirliliği düzgün forum isteyen üyeler, yani sizler yapmış olursunuz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 15/06/2005 : 17:36:08
|
Serbest Bölüm'de insan derdini anlatıyor, arkadaşına akıl veriyor, politikadan konuşuyor.Fakat araya "en sevdiğiniz çikolata" konusu karışınca artık yeni üye olan üyelerimiz de hevesle buna benzer konular açıyor.Sorunun kaynağını araştırmalıyız bence. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/06/2005 : 18:35:56
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
Serbest Bölüm'de insan derdini anlatıyor, arkadaşına akıl veriyor, politikadan konuşuyor.Fakat araya "en sevdiğiniz çikolata" konusu karışınca artık yeni üye olan üyelerimiz de hevesle buna benzer konular açıyor.Sorunun kaynağını araştırmalıyız bence.
Burada sorun nerede ben onu çözemedim. Bahsettiğin bölümün ismi zaten "Serbest Bölüm". Yani serbest... Kurallara aykırı olmadığı müddetçe -ki artık hepinizin bildiği, Cd-Key, Crack soruları; küfürlü mesajlar; fazla mubabbet ortamına döndürülen konular, vb...- burada güncel, merak yaratan, orijinal konular konuşulabilir. "en sevdiğiniz çikolata" konusunda da yanlış bir yer göremiyorum. Kirlilik? O da değil. Olayı "çocuk mu bunlar?" diye yakınıp, irdeliyorsanız, atladığınız bir nokta var ki üyelerin çoğu reşitliğe uzak yaşta. Ters bir durum anında zaten foruma sürekli bakan benim gibi bir çok yönetici arkadaş, çözümü sağlayacaktır. Serbest Bölüm'e ilgi niye "umarım" azalır gibi yorumlar getirdiniz, anlayamadım. Sonuçta bu bölüm de forumun ve paralelinde sitenin bir parçası. Ve hepimizin ortak kararı ile açıldı. Şunu da belirtmek lazım ki, |KRONDOR|'un da deyindiği gibi, artık yeni üyelerimizin çoğu yeni nesilden, bunu da unutmamak lazım. Yine de kirlilik gibi görecekseniz, son çare olarak, sayfayı aşağı çekin... |
 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 15/06/2005 : 19:39:03
|
Bende sorun göremiyorum, gereken ne varsa yapıyoruz. Bu kadar ilgi, denetim, paylaşım, hoşgörü ve disiplinin olduğu bir başka forum gösterebilir misiniz? Hayır. O halde bırakın biraz geyik yapılsın. Sadece serbest bölümde tabi. "En sevdiğiniz tatlı" "En sevdiğiniz börek" gibi mesajlarıda hoş görmek gerekebilir. Ama en sinir olduğum durumlardan biride diğer başlıklar gözüne girercesine sırıttığı halde, "sevdiğiniz çiçek" ve " hoşlandığınız çiçek kokusu" (misaldir) gibi birbirine çok benzeyen başlıklar açılması oluyor. Adam diğer başlığa bakıyor, gelen mesaj sayısı yüksek. Bende buna benzer bişey açayım diyor. Özellikle de bunun "serbest bölüm" haricinde de yapılıyor olması. Ha insandır göremeyebilir, saygı duyarım. Ama şkayetçiyim hakim bey. |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/06/2005 : 19:25:11
|
Krondor'a katılıyorum. Bu ne biçim konu? HGeyik yapmayın, yöneticiler bir şey yapın vs mesajlar ayyuka çıktı (gırgır olanları demiyoum, ciddi ciddi diyenlere sözüm) Şahsen konudan çok atılan bu tip mesajlardan rahatsız oluyorum. Mesela Şirine adlı üye ne yazsa birileri atlıyor kilitle, sil, mahvet diye. Bir kaç üye özellikle bunu yapanlar. İyi niyetli olduklarına eminim ama bu yöneticiler kör mü? Yapılacak bir şey olsa kendileri görmez mi? Mecbur muyum sizin ihtarlarınızı okumaya her yerde? |
 |
|
Konu  |
|
|
|