AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Bir soru iki cevap
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 16/06/2005 :  17:30:44  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir sorum var:Forumlarda yönetici olmak için ne yapmak lazım mesela 300 mesajlı bir kişi yöneticiyken 1400 lerde mesaj olan bir kişi seçkin üye tama mesajla bir alakası yok peki nasıl seçiliyor o zaman yöneticiler..................................

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 16/06/2005 :  17:48:52  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle yazar olman lazım. :-) İş yazar olmakla da bitmiyo tabii. Seçkin üye mertebesine yükselmen lazım.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/06/2005 :  20:50:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Seçkin üyelikle alakası yok. Yazar olan kişi, eğer uygun görülürse, yönetici olabiliyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 16/06/2005 :  22:29:13  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben cevabımı aldım, teşekkür ederim.......

Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 18/06/2005 :  13:52:12  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Birde ee seçkin üye nasıl oluyor 347 iletili bir kişi seçkin üye ama 400 deki bir kişi sadece üye o nasıl oluyor..........

Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/06/2005 :  16:35:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Seçkin üye de mesajla alakalı değil. "Seçilmesi" lazım ;) Hal ve hareketleriyle, kurallara uygunluğuyla kendini belli eder o :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000