AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forumdaki Gevşeklik
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 12/06/2005 :  23:00:05  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Farkettiniz mi bilmiyorum ama son günlerde birçok eleman foruma üye olup çeşitli konulara saçmasapan mesajlar atıp hem arkadaşlarımızın yardıma ulaşmasını engelliyorlar(yeni topic açınca diğer konular alta iniyor), hem insanları sinir ediyorlar hem de etrafı kirletiyorlar.Bence BU SAATTEN sonra üye olan yeni üyeler için 1 veya 2 ay süresince topic açma hakkı olmasın ve 1-2 hafta boyunca sadece yeni üyeler için hazırlanan değişik bir kolda mesaj atsınlar ki sorunları başlamadan bitirelim.

Biraz saçma bir öneri oldu ama bir değerlendirirseniz memnun olurum ...

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/06/2005 :  23:05:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki bu durumda forumda sorunları hakkında topic yoksa, sorunlarını nasıl soracaklar (nasıl cümledir bu? :))? Alakasız yerde sormak zorunda kalırlar, ki bu da daha fazla kirlilik anlamına gelir.

Saçma olarak nitelendirelecek konular bir tek Serbest Bölüm'de var. Burası da zaten sorunların tartışılacağı bir yer olmadığından, önemli mesajların altta kalması gibi bir sorun çıkmıyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 13/06/2005 :  16:57:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

Farkettiniz mi bilmiyorum ama son günlerde birçok eleman foruma üye olup çeşitli konulara saçmasapan mesajlar atıp hem arkadaşlarımızın yardıma ulaşmasını engelliyorlar(yeni topic açınca diğer konular alta iniyor), hem insanları sinir ediyorlar hem de etrafı kirletiyorlar.Bence BU SAATTEN sonra üye olan yeni üyeler için 1 veya 2 ay süresince topic açma hakkı olmasın ve 1-2 hafta boyunca sadece yeni üyeler için hazırlanan değişik bir kolda mesaj atsınlar ki sorunları başlamadan bitirelim.

Biraz saçma bir öneri oldu ama bir değerlendirirseniz memnun olurum ...

Gözüm yaptığın öneri iyi niyetli bir amaç uğruna olsada pek mantıklı değil. Krondorunda dediği gibi adam yeni üye olarak sorusunu nasıl soracak....
Aslında bende aynı sorundan dolayı rahatsılık hissediYORDUM. Ama artık öyle bir derdim yok. Neden dersen serbest bölgeye az biraz bakıp geçiyorum. Milletin (bana göre) SAÇMA mesajlarıyla uğraşmadan diğer konulara bakıyorum ve tüm forumu 10 dk gibi bir sürede kontrool edip çıkıyorum.
Neden 10 dk derseniz herkesin ilgi alanı serbest bölge olduğundan diğer taraflara fazla bir mesaj gelmiyor ve bu şekilde kontrol edilmesi çok daha kolay oluyor.
Sana tavsiyen sende serbest bölgeyi görünce fazlaca oyalanmadan sayfayı aşağıya çek ve diğer konularla ilgilen. Zaten yakında serbest bölgeye ilgi (umarım) azalır ve forum eski standart rayına oturur.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/06/2005 :  18:00:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
+1

Serbest Bölüm maalesef ilgi alanımdan uzaklaşıyor gün geçtikçe...
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 13/06/2005 :  21:05:47  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayatımda gördüğüm en ilginç olaylardan biri geldi başıma. Taklaşık 2 saatte 2 sayfa eski konu öne çıkmış. Çoğu yine saçma. Bu işe derhaş bir çözüm bulmak lazım...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 15/06/2005 :  13:23:08  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
En azından serbest bölüme bir ay sonra mesaj atabilsinler bence. Forum düzenini görsünler kavrasınlar. Zaten son bi kaç haftada üye olanların çoğunluğunun üyeliği kilitli. Ben hepsinin aynı kişi olduğunu filan düşünmeye başladım. R_Van Der VAARTTT'ın dediğinin uygulandığı tüm forumlarda seviyesiz mesajlardan eser yok ve 1-2 veya hiç mesaj atmadan giden üye yok, 500 - 600 üyeleri var ama hepsinin aklı başında. Bizde ise forumun dörtte üçünün hiç mesajı yok. Birkaç tane olanların da genellikle saçma. Ben foruma 10 yaşındayken geldim. Bilirsiniz ilk zamanlar aykraterinden bi farkım yoktu (şimdi var sanki.. ) Bi ay beklerlerse foruma alışırlar. Zaten forumda sürekli üye olmak isteyen adam bi ay beklemesini bilir. Yardım istiyorlarsa da eski topicleri karıştırmasını öğrenirler. Böylelikle forumdaki kirlilik ortadan kalkar. Bence bu riski göze almalıyız.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: