Yazar |
Konu  |
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 16/06/2005 : 19:47:55
|
Ben konuyu açarken bu söylediklerim Serbest Bölüm içinidir diye bi' imza mı attım ? Spor'da, CM forumunda, heryerde. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 16/06/2005 : 19:49:36
|
Bu konuyu okuyunca aklıma eski forum geldi. Tamam, bu sitede pek eski sayılmam, yine de eski tasarıma yetiştim :D . O forumun benim gördüğüm kısımlarında ve yine bu forumun başlarında yöneticilerin imla hatalarına karşı büyük bir mücadelesi vardı. Fakat şimdi ben bu tip konular çoğaldıkça imla hatalarının arttığını görüyorum. Hadi sadece serbest bölüm olsa bir derece, ama böyle şeylerin başka forumlara (özellikle GTA) taşması üzücü.
En sevdiğiniz çikolata vs. konuların ise forumun bir rengi olduğunu düşünüyorum. Ama yine bazı insanlar bu konulara sırf mesaj sayısını arttırmak için buralara yükleniyor gibi geliyor. Bir de böyle konular insanların yardıma ihtiyaç duyduğu fakat başka hiç bir konuya girmeyen topiclerin yardım almasını engelliyor.
Bugün nostalji ağırlıklıyım herhalde, eskiden ceza olarak mesaj sayılarının sıfırlanması geldi aklıma. Hatta Kaan abi bunalıp kendi mesaj sayısını sıfırlamıştı.
Peki insanlar neden mesaj sayısını arttırmak ister? Hadi eskiden yıldızlar için diyebiliyorduk, ama şimdi insanlar seçkin üye olmanın mesaj sayısıyla ilgili olduğunu düşünüyorlar...
Forumların eski haline dönmesi (dönebilmesi) dileğiyle. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 16/06/2005 : 19:58:35
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
Serbest Bölüm'de
Ben buraya hitaben yazdım. |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/06/2005 : 17:55:40
|
Bu ne biçim konu derken sana demedim vaart, ikide bir sağda solda bu ne biçim konu diye çıkışanlara dedim, yanlış anlaşılma olmasın ;)
zeggy seçkin üyelikle ilgili mükemmel bir tespit yapmış... :) |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/06/2005 : 21:41:15
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Bu ne biçim konu derken sana demedim vaart, yanlış anlaşılma olmasın ;)
Yok be HASOOOO kardeş ben o cevabı sana yazmadım sadece konuya genel olarak anlam kazandırdım senle bir ilgisi yok yani yanlış anlama .. :-) |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|