AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yazarlık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

efruz80
Üye

İleti 16

İletim - 15/05/2005 :  21:12:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam, gecenlerde bir mesaja ortaligi geriyormussun gibi yaziyorsun demistiniz. Son yazinizdaki okursun-yaparsin-edersin tarzindaki mesajinizi okuyunca uzuldum. Forumda yonetici olmak vs uyelere emir kipinde cevap vermenizi gerektirmez bence. Sitenin sahibi olarak size ictenlikle yazmak istedim.

Bir de zaman bulup ekleyememek, beyenmemistiniz diyen arkadas kadar kotu bir cevap bence. Zaman bulun kardesim bulamiyorsaniz bulanlara izin verin. Bir goreve gelindiyse bahane gosterilmemeli evet burada kimsenin para kazandigini vs sanmiyorum (tabii reklam gelirleri hakkinda bilgim yok ama), hayrina da yapilsa eger gorev sizdeyse yapmalisiniz bence....

Selamlar
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/05/2005 :  21:16:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mailla cevap yazdım; ama diğer arkadaşların da öğrenmesi açısından burada da yazayım. Yazılarda boşluksuz 5800 karakter istiyoruz. Tabii bu sadece yazı kısmı için geçerli. Başlık, sistem gereksinimleri gibi ek bilgileri karakter sayısının içine katmıyoruz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/05/2005 :  21:26:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Selam, gecenlerde bir mesaja ortaligi geriyormussun gibi yaziyorsun demistiniz. Son yazinizdaki okursun-yaparsin-edersin tarzindaki mesajinizi okuyunca uzuldum. Forumda yonetici olmak vs uyelere emir kipinde cevap vermenizi gerektirmez bence. Sitenin sahibi olarak size ictenlikle yazmak istedim.

Bir de zaman bulup ekleyememek, beyenmemistiniz diyen arkadas kadar kotu bir cevap bence. Zaman bulun kardesim bulamiyorsaniz bulanlara izin verin. Bir goreve gelindiyse bahane gosterilmemeli evet burada kimsenin para kazandigini vs sanmiyorum (tabii reklam gelirleri hakkinda bilgim yok ama), hayrina da yapilsa eger gorev sizdeyse yapmalisiniz bence....

Orada "okursun" derken emir verme gibi bir düşüncem yoktu. Öyle olsa direkt oku der, hatta ünlem ile de bunu pekiştirirdim. Bu yüzden üzerinde durmadan bu paragrafı direkt geçiyorum.

Zaman bulup ekleyememenin, beğenmemiştiniz demek kadar kötü bir cevap olduğunu düşünmüyorum. ÖSS'ye hazırlanan biri olarak, 1 ay kadar bir süre kalmışken oturup siteyi düşünemem. Ayrıca, zaman bulanlara izin verin derken iç işlerimizdeki hangi kuralı bilerek veya hangimizi tanıyarak konuşuyorsun? Her şey oradan görüldüğü kadar kolay olmuyor ne yazık ki.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

efruz80
Üye

İleti 16

İletim - 15/05/2005 :  21:56:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

alıntı:

Orada "okursun" derken emir verme gibi bir düşüncem yoktu. Öyle olsa direkt oku der, hatta ünlem ile de bunu pekiştirirdim. Bu yüzden üzerinde durmadan bu paragrafı direkt geçiyorum.

Zaman bulup ekleyememenin, beğenmemiştiniz demek kadar kötü bir cevap olduğunu düşünmüyorum. ÖSS'ye hazırlanan biri olarak, 1 ay kadar bir süre kalmışken oturup siteyi düşünemem. Ayrıca, zaman bulanlara izin verin derken iç işlerimizdeki hangi kuralı bilerek veya hangimizi tanıyarak konuşuyorsun? Her şey oradan görüldüğü kadar kolay olmuyor ne yazık ki.

Ilk defa istemesem de kisisel bir cevap verme durumundayim. Herkesten ozur dilerim. Ben icislerinizi elbette bilmiyorum (bu arada icisleri birlesik yazilir), gerginlik vs yaratmak gibi bir niyetim ise asla yok. Sadece yazar olmak isteyen kisiler var burada gordugum kadariyla cok kati geldi sizin tavriniz (oyunsitesi.com olarak soyluyorum), bu insanlara firsat verilse belki guzel seyler ortaya cikar siz de OSS oncesi daha rahat edersiniz hem sinav hem site zor olmali. Simdiden basarilar.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/05/2005 :  22:58:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?KELIME=i%E7+i%FEleri&GeriDon=0&EskiSoz= Gördüğün gibi ayrı yazılıyor :)

Tavrımız katı değil bana kalırsa. Kurallarımıza uygun yazarlar seçiyoruz ve bu konuda da oldukça seçici davranıyoruz. He, yazış tarzımız biraz katı gözükebilir; ama bunları yazarken bu düşünceyle yazmıyoruz. Bu insanlara fırsat verilse bile yazılarını yine biz ekleyeceğiz ve bu da yarım saatte biten bir iş değil. Bazen bir yazı için 3-4 saat harcadığımız oluyor. Zamanımız olmadığını da düşünürsek, fırsat tanımak bir işe yaramaz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000