Mailla cevap yazdım; ama diğer arkadaşların da öğrenmesi açısından burada da yazayım. Yazılarda boşluksuz 5800 karakter istiyoruz. Tabii bu sadece yazı kısmı için geçerli. Başlık, sistem gereksinimleri gibi ek bilgileri karakter sayısının içine katmıyoruz.
Arkadaşlar boşuna nefesinizi tüketmeyin. OS'a yazar olmak aslında uzaktan görüldüğü (bu zevki az bir sürede tatmış biri olarak)kadar da zor bi'şi değil. Önemli olan devamlılığı sağlayabilmek. *(Örnenyn benyım hıc yalnız biji yazdıjımı jördügünuzmy ?!' Veya, nöktalajma içaretlerine: dikat, etmedihimin. Hıi^?_) Olur böyle şeyler azmedip başarıcağız. Unutmadan siz hiç 5800 karakteri eliyle saymaya çalışan veya boşluksuz 5800 karakter istiyoruz diyen yazara yazdığı metni hiç space'e basmadan gönderen ve yine de 5000 karakteri aşamayan birini gördünüz mü? Tabii olur böyle şeyler, ama ben bu şahsiyetin kendim olduğunu sizlere hiç söyler miyim? Bi'de farklı bir sitedeki (yabancı değil merak etmeyin) hileyi linkiyle beraber |KRONDOR|'a gönderdiğimi... Cık cık hiç olur mu?
*() [DOĞRUSU] Örneğin, benim hiç yanlış birşey yazdığımı gördünüz mü; veya, noktalama işaretlerine dikkat etmediğimi. (Hı)?
Ben kendi adıma birşey söylemek istiyorum. Bu siteye dışarıdan hiçbir amacım olmaksızın 4 yazı gönderdim ve sağolsunlar hepsini yayınladılar. Öncelikle belirtmek isterimki özgün, açıklayıcı bir oyun tanıtımı yazmak düşündüğünüz kadar kolay değil. Ayrıca bunu birde sürekli yapmanız gerektiğini düşünürsek bunun pekde hoş birşey olacağını sanmam. Tamam belki ilk hevesle bir kaç yazı yazılabilir ama ben bizim milletimizi tanıyorsam %99'u çok kısa bir sürede bu olaydan bıkar.
Hal böyle olunca burada yazarlık için hevesli olan arkadaşların amacı isimlerinin altına YAZAR ibaresini alabilme hevesi gibi geliyor bana... Açıkçası bu kadar hevesli tavırların ardında başka bir açıklama bulamıyorum.
Eğer düşündüğün gibi değil diyorsanız yazarlık başvurusu yapmadan dilediğiniz oyunun tanıtımını yapar ve yönetici arkadaşlara mail ile gönderebilirdiniz ve eğer yazınız beğenilirse yayınlanırdı.
Sanırım bu söylediğimi yapmak 'lütfen beni yazarlığa kaydedin' demekten daha kolay. Hem bu şekilde siteyede faydalı birşeyler yapılmış olur...
krondor beni hatırlarsın 5 ay önce de başvurmuştum ama beyenmemiştinTamam o bir dergiden biraz kopya idi ve bende imla hatasıları yapmıştım!!Şimdi tecrübe kazandım (hala başka bir yerde yazarlık yapmadım ama işte tecrübe tecrübedir) şansımı bir kere daha deneyebilirmiyimLütfen buna gerçekten çok emek göstereceğim!Tamamen benim elimden çıkacak!Knight online için inceleme yapabilirim!Cvp bekliyorum!
Fakir ama gururlu genç.
Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration