AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yazarlık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

superman
Üye

İleti 59

İletim - 14/05/2005 :  20:07:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
krondor beni hatırlarsın 5 ay önce de başvurmuştum ama beyenmemiştinTamam o bir dergiden biraz kopya idi ve bende imla hatasıları yapmıştım!!Şimdi tecrübe kazandım (hala başka bir yerde yazarlık yapmadım ama işte tecrübe tecrübedir) şansımı bir kere daha deneyebilirmiyimLütfen buna gerçekten çok emek göstereceğim!Tamamen benim elimden çıkacak!Knight online için inceleme yapabilirim!Cvp bekliyorum!

korkaklar havada aslanlar karada ucar

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/05/2005 :  20:44:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eheh . Özel yazışmalarınızı mail'den hallet bence...
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 14/05/2005 :  21:27:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi güzel yazar alıyorsunuz ama neden siteye neden gerektiği kadar yazı eklenmiyor???
Sayfanın En Üstüne Git

efruz80
Üye

İleti 16

İletim - 15/05/2005 :  00:21:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazarlik basvurusu icin kimle konusmak lazim arkadaslar? Bir de cidden bu kadar yazar var ama son 1 aydir eklenen yazilara bakiyorum pek bir hareket yok sitede.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/05/2005 :  14:52:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
krondor beni hatırlarsın 5 ay önce de başvurmuştum ama beyenmemiştinTamam o bir dergiden biraz kopya idi ve bende imla hatasıları yapmıştım!!Şimdi tecrübe kazandım (hala başka bir yerde yazarlık yapmadım ama işte tecrübe tecrübedir) şansımı bir kere daha deneyebilirmiyimLütfen buna gerçekten çok emek göstereceğim!Tamamen benim elimden çıkacak!Knight online için inceleme yapabilirim!Cvp bekliyorum!

Bu yazın, başvurunu tekrardan reddetmemiz için yeterli olmuş. Beyenmemek olmaz, beğenmemek olur. Ayrıca Türkçe'de "hatasıları" diye bir kelimemiz yok şu an için, Türkçe'nin böyle bir kelime kazanmasını da hiç istemem.

alıntı:
İyi güzel yazar alıyorsunuz ama neden siteye neden gerektiği kadar yazı eklenmiyor???

Çünkü zaman bulup da ekleyemiyoruz yazıları.

alıntı:
Yazarlik basvurusu icin kimle konusmak lazim arkadaslar? Bir de cidden bu kadar yazar var ama son 1 aydir eklenen yazilara bakiyorum pek bir hareket yok sitede.

http://www.oyunsitesi.gen.tr/yazarduyuru.htm sayfasını okursun.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 15/05/2005 :  20:01:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Krondor peki göndereceğimiz yazıda en az kaç karakter istiyorsunuz yani böyle bir sınırlama var mı?Varsa ona göre bir yazı yazacağım.2 safyalık bir yazı yeterli olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000