|
| Yazar |
Konu  |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 25/03/2005 : 14:02:38
|
| Ben bu sitede en az 6 aydır mesaj atıyorum ve daha hiç yetkili görmedim . Bol bol yönetici var tamam da yetkililer nerde ? |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
|
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 25/03/2005 : 14:08:30
|
| Ne yetkisi lazım? Forumda yönetici olanlar her tür yetkiye sahiptir. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 25/03/2005 : 14:28:30
|
| Hayır ben o anlamda söylemedim.Hani aktif ziyaretciler bölümünün yanında Yönetici ve Yetkili yazıyor ya siteye girenlerde bir çok yönetici var ama hiç yetkili yok , ben onun niye olduğunu soruyorum ! |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 25/03/2005 : 15:04:06
|
| Çünkü yetkili yok. Yöneticiler, yetkililerden daha fazla yetkiye sahip. Yeterince yöneticimiz olduğundan ayrıca yetkili atamak gibi bir gerek görmedik. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 25/03/2005 : 15:17:19
|
| Yani yöneticiler , yetkililerin tüm yetkilerine sahip.Bir de siz istemediniz yetkili olmasını haa anladım o zaman !!! |
 |
|
|
eXpert
Üye

Turkey
İleti 158 |
İletim - 26/03/2005 : 19:29:41
|
Yönetici:Administratör Yetkili:Moderatör Moderatör,sadece yetkisi olduğu bölümde mesaj silebilir,ekleyebilir,taşıyabilir ve yazarın IPsini görebilir ama Administratör:Her yerde moderatör yetkileri+imzamızı değiştirebilir,üye kovabilir,yetki verebilir,avatar değiştirebilir,PHPbb forumlarda özel mesaj haklarımızı alabilir,kendini gizleyen üyeleri görebilir vs vs.Tabii bu site ASP olduğu için farklılıklar vardır mutlaka.Ben bir tek Championship Manager'de yetkili gördüm. |
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|