AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 admin abiler....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 19/05/2005 :  17:25:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biz de beş senedir buradayız ve hala biraz sabır diyebiliyoruz. Bir hafta da ne gördün de değişiklik zamanı geldi diyebiliyorsun?

Hadi başla bakalım neye başlayacaksan...

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/05/2005 :  17:58:36  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sabreden derviş muradına ermiş. başka yapacak bişey yok eğer elinde bunu yapacak imkanı olan varsa buyursun hemen yapsın...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 19/05/2005 :  19:13:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
efruz80 sen bir haftadır üyesin, ama burada yıllardır üye olanlar farkında mısın? Onlar neden durup dururken "Hadi siteye yenilikler yapalım" demiyorlar. Biz neden demiyoruz. Çünkü herkesin bu siteyle uğraşmaktan başka bir yaşamı var. Ha hiç mi yenilik yapmayız, yaparız. Ama dedik ya sabır. Öyle boya küpü değil ki bu bandırıp çıkarasın. Bekleyelim görelim.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 19/05/2005 :  23:11:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
scorpion sen iki kere mi yazdın yazdın, yoksam ben bilgisayara çok baktım da çift mi görüyom?
Sayfanın En Üstüne Git

efruz80
Üye

İleti 16

İletim - 20/05/2005 :  00:35:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
scorpionfa tarafından yazılan:

efruz80 sen bir haftadır üyesin, ama burada yıllardır üye olanlar farkında mısın? Onlar neden durup dururken "Hadi siteye yenilikler yapalım" demiyorlar. Biz neden demiyoruz. Çünkü herkesin bu siteyle uğraşmaktan başka bir yaşamı var. Ha hiç mi yenilik yapmayız, yaparız. Ama dedik ya sabır. Öyle boya küpü değil ki bu bandırıp çıkarasın. Bekleyelim görelim.

Arkadaslar birinin birine kaba ve gereksiz sert cvp vermesi icin illa cumlelerinin sonunu ! ile mi bitirmesi gerekiyor burada. Yoksa ben mi cok alinganim

1-) Ben kendim ikrar ettim once. Dedim ki 1 haftadir buradayim diye. Eger ben bunu saklama vs geregi duysaydim agzima almazdim -hos saklamak mumkun degil belki bunu ama kendi kendimin kuyusunu kazmis olurdum kendime guvenim olmasaydi-

2-) Burada 4-5 yillik arkadaslar oldugunun fazlasiyla farkindayim ama asil o arkadaslar bunun farkinda degiller sanirim

3-) Ben bu forumda yeni olabilirim. Kendimin de dedigi gibi. Cunku forumlardan pek hoslanmam hapishanelere benzetirim oralari da. Kogusagalari ve onlara eyvallah ceken gariban mahkumlari hatirlatir bana. Ama oyunsitesi.com'a neredeyse 3-4 aydir devamli giriyorum. Gerci pek bir gelisme yok bu sure zarfinda ama ben sadece bu sitenin digerlerinden biraz geri kaldigi gercegini soylemeye calistim. Bu mu sizi bu kadar uzdu anlamiyorum. Ama dunya kimsenin cevresinde donmuyor arkadaslar. Herkes devam ediyor calisiyor.

4-) 1 haftadir foruma uye olabilirim ama oyunsitesi.com icin bircok sey yapilabilir demistim. 5 yildir burada olan arkadaslar sanirim bizim isletme korlugu dedigimiz ya da isletme miskinligi dedigimiz sendromlara kapilmislar. Buna da cok guzel bir maske bulmuslar zamansizlik diye.

5-) Zamani olmayan arkadaslar icin dedik ki gelin fikirlerinizi soyleyin biz elimizden geleni yapalim. Ya da en azindan herkes birseyler dusunurse burada inisiyatif sahibi insanlara Biz zaman ayirabiliriz vs diyoruz yapici birseyler soyluyoruz ama yine de insanlar gel de yap gorelim tarzinda cvplar veriyorlar. Bu agresiflik niye? Ben anlayabiliyorum gerci ama...

6-) Sadece ben degil, bircok arkadas yenilikten bahsetmis. Burada daha once cok tekrarlanan fikirler olabilir ama arada belki ise yarar birseyler cikar. Belki bu size de fikir verir ne diyeyim. Bu arada boyaci kupune batirilip cikarilan isleri hic sevmem ama boyaci kupu degil denip de uzun uzun beklenen isleri de hic sevmem.

Gerginlik falan artsin istemiyorum. Amacim asla bu degil ama buradaki insanlardan tek dilegim ve istegim; benim gosterdigim ictenligi ve olmaya calistigim kadar kibarligi hakediyorum.

Selamlar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000