|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/05/2005 : 14:16:49
|
Abartmayın gençler, oyun sunucusu falan, sakin . Ayrıca Kaan abinize hiç bu iş için mail atmayın, boşuna başını ağrıtmayın . |
 |
|
lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94 |
İletim - 18/05/2005 : 15:27:51
|
olamzki ama server için bir kac fikrim daha var msn den goruselim korondor buradan yask olur lord_deniz@hotmail.com |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 18/05/2005 : 15:37:37
|
Deniz zorlama demişler hala ısrar ediyorsun.Hem bu iş sadece korondorun tamam demesiyle olmuyor ki!En başta Kaan abiyi ikna etmen lazım bu işin için son durak o.Ama fazla ümitlenme derim. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 19/05/2005 : 00:04:33
|
Nickim |KRONDOR|, korondor değil Korondor da hoşmuş gerçi 
Server konusunda benim bir yetkim yok, sözüm de geçmez. En azından tahminlerim o yönde :) Ama Generals'ın da dediği gibi, boşuna ümitlenmeyin. Oyun serverından önce yapmamız gereken, sırada olan birçok şey var. Biraz sabır  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
efruz80
Üye

İleti 16 |
İletim - 19/05/2005 : 16:24:26
|
alıntı: tarafından yazılan:
Nickim |KRONDOR|, korondor değil Korondor da hoşmuş gerçi 
Server konusunda benim bir yetkim yok, sözüm de geçmez. En azından tahminlerim o yönde :) Ama Generals'ın da dediği gibi, boşuna ümitlenmeyin. Oyun serverından önce yapmamız gereken, sırada olan birçok şey var. Biraz sabır 
Sabir sabir nereye kadar? Ben neredeyse bir haftadir foruma uyeyim ve dusunuyorum ki artik oyunsitesi.com'da biraz degisiklik zamani geldi bence. Biliyorum sizlerin dersleri var ama hep beraber bu siteyi cok daha iyi hale getirebiliriz. Ne dersiniz? Yapilacak cok sey var soz bana gaz verdi. Hadi baslayalim.... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|