AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 admin abiler....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/05/2005 :  01:17:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Arkadaslar birinin birine kaba ve gereksiz sert cvp vermesi icin illa cumlelerinin sonunu ! ile mi bitirmesi gerekiyor burada. Yoksa ben mi cok alinganim

Biraz alınganlık var sanırım, ben bir şey görmedim mesajda

alıntı:
2-) Burada 4-5 yillik arkadaslar oldugunun fazlasiyla farkindayim ama asil o arkadaslar bunun farkinda degiller sanirim

Yeterince farkındalar/farkındayız...

alıntı:
3-) Ben bu forumda yeni olabilirim. Kendimin de dedigi gibi. Cunku forumlardan pek hoslanmam hapishanelere benzetirim oralari da. Kogusagalari ve onlara eyvallah ceken gariban mahkumlari hatirlatir bana. Ama oyunsitesi.com'a neredeyse 3-4 aydir devamli giriyorum. Gerci pek bir gelisme yok bu sure zarfinda ama ben sadece bu sitenin digerlerinden biraz geri kaldigi gercegini soylemeye calistim. Bu mu sizi bu kadar uzdu anlamiyorum. Ama dunya kimsenin cevresinde donmuyor arkadaslar. Herkes devam ediyor calisiyor.

Hayır, alınmadık. Biz de her şeyin farkındayız çünkü. Gelmek istediğimiz nokta burası değil. Sadece istediğimiz biraz sabretmeniz. Çok da zor bir şey olmasa gerek.

alıntı:
4-) 1 haftadir foruma uye olabilirim ama oyunsitesi.com icin bircok sey yapilabilir demistim. 5 yildir burada olan arkadaslar sanirim bizim isletme korlugu dedigimiz ya da isletme miskinligi dedigimiz sendromlara kapilmislar. Buna da cok guzel bir maske bulmuslar zamansizlik diye.

Birçok şey yapılabileceğinin biz de farkındayız. Aklımızda da birçok fikir var hayata geçirilebilecek. Ancak bunlar düşündüğümüz anda varolan şeyler değil; yapımı için zaman isteyen şeyler. Maske bulduğumuz falan da yok. İstersen günlük neler yaptığımızı saat saat yazayım buraya, belki hak verirsin...

alıntı:
5-) Zamani olmayan arkadaslar icin dedik ki gelin fikirlerinizi soyleyin biz elimizden geleni yapalim. Ya da en azindan herkes birseyler dusunurse burada inisiyatif sahibi insanlara Biz zaman ayirabiliriz vs diyoruz yapici birseyler soyluyoruz ama yine de insanlar gel de yap gorelim tarzinda cvplar veriyorlar. Bu agresiflik niye? Ben anlayabiliyorum gerci ama...

Biz size fikirlerinizi sunmayın demiyoruz ki. Ancak sunduğunuz fikirler ne yazık ki bizi pek etkilemeyecek. Söylediğiniz şeyler yazı eklememiz için zaman bulmamızı sağlamayacak en basitinden. Ayrıca mesajımda da en ufak bir agresiflik sezemedim. Yukarıda da yazdığım gibi, biraz alınganlık söz konusu sanırım.

alıntı:
6-) Sadece ben degil, bircok arkadas yenilikten bahsetmis. Burada daha once cok tekrarlanan fikirler olabilir ama arada belki ise yarar birseyler cikar. Belki bu size de fikir verir ne diyeyim. Bu arada boyaci kupune batirilip cikarilan isleri hic sevmem ama boyaci kupu degil denip de uzun uzun beklenen isleri de hic sevmem.

Acele işe şeytan karışırmış. Biraz uzun sürmesinde zarar yok...

alıntı:
Gerginlik falan artsin istemiyorum. Amacim asla bu degil ama buradaki insanlardan tek dilegim ve istegim; benim gosterdigim ictenligi ve olmaya calistigim kadar kibarligi hakediyorum.

Bizim de amacımız gerginlik yaratmak falan değil. Yazdığım mesajlarda da hiçbir şekilde bunu amaçlamadım. İstediğimiz biraz anlayış ve sabır. Sizden birkaç yıl bekleyin, her şey çok daha iyi olacak demiyoruz ki. Elimizden geleni yapıyoruz şu an. Sadece bunu söyleyebilirim. Sonuçta biz de yıllardır verdiğimiz emeğin karşılığını almak isteriz (kesinlikle maddi yönden değil, yanlış anlaşılmasın). Sitenin şu anki durumu bizi de tatmin etmiyor açıkçası.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 20/05/2005 :  02:44:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben kaç yıldır buradayım ya? Farkedemedim de...

Sizde zaman bolsa buyrun:
http://www.oyunsitesi.gen.tr/yazarduyuru.htm
buradaki kriterleri sağlayabiliyorsanız, birkaç deneme yazısından sonra yazar olarak katılırsınız aramıza. Birşeyler yaparsınız.

Malesef boşta editörlük veya webmaster'lık kalmadı. Bu mevkilerdekilerin terfi etmesini veya ölmesini beklemek durumundayız hep birlikte. OyunSitesinde kadrolaşmaya sooooon. Eeee. Neyse gerçek dünyaya geri dönelim...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2005 :  03:41:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir şey soracağım:

Siz buraya kendiniz geliyorsunuz değil mi? Yani önceden anlaşıp topluca üye olmuyor ya da birileri yollamıyor sizi :D :D :D zuahahahaha
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 22/05/2005 :  13:51:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Katsa tarafından yazılan:

scorpion sen iki kere mi yazdın yazdın, yoksam ben bilgisayara çok baktım da çift mi görüyom?

Hayır sen çift görmüyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar hata verip mesajı iki kere göndermişti. Birini sildim.
Başka da söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çünkü arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış. Fazla uzatmaya gerek duymuyorum.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 22/05/2005 :  19:56:57  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekşi sözlüktekiler bu tip kullanıcılar için şöyle bir tabirde bulunurlar. 1 haftada forumun devrimcisi kesilen zihniyet. :)

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000