|
Yazar |
Konu  |
rohan
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 06/09/2005 : 10:58:49
|
alıntı: ERY-H4N tarafından yazılan:
Yerde cd sini buldum ve başladım.Yemin ederim ki böle başladım.Kimse inanmıyo atıyosun diyo...Neden yalan söliimki?
nasıl oluyo yani çöplükten mi çıkardın  |
 |
|
Conan
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 07/09/2005 : 12:16:04
|
Bilgisayarcıdan Diablo cd'sini satın aldım pc'ye yükledim ve oynamaya başladım. Yani daha başka türlü nasıl başlanır bilemiyorum.  Bu arada baya bi "Diablo'yu 1 günde bitirdim, yok bitiremezsin" muhabbeti olmuş. Diablo-1 eğer ilk defa oynamıyorsan, daha önce oynayıp tecrübe edinmişsen, kendini kasıp günün yarısını hatta biraz daha çoğunu bilgisayar başında geçirirsen biter. Defalarca oynamış biri olarak ben başlasam şu an 24 saat dolmadan bitiririm bu oyunu, belkide bitirmişimdir,hatırlamıyorum şu an, yıllar geçti. Ama yok, Diablo-1'i ilk defa alıp ilk defa oynayan biri ben 1 günde bitirdim diyorsa kusura bakmasın resmen yalan söylüyor! 
|
 |
|
Bartuc
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 13/09/2005 : 11:48:13
|
1998 in OrtaLarı.. Oyun CdLEri satan bir yerde dolaşırken DiabLo I in PSX versiyonunu buLdum.. Arkadaşta da PSX wardı.. Oturduk Oynadık.. Birimiz Ranger Birimiz Warrior duk ve bu şekilde Ancak 4 gunde bitirebildik.. Cunku Oyun hakkında bildigimiz tek şey Dergide Okuduqumuz inceleme yazısıydı.. bunun ötesinde bişey yoktu.. Sonrasında DiabLo II geLdı.. ILk asamada zorlandık biraz acıkcası.. cunku Yenı eklenen kontrol secenekleri.. (F tuşları vs vs.) Diğer karakterler falan filan.. oyunu çözmek 1-2 haftamızı aldı.. ve sonrasında rahat rahat oynamaya başlayabıldık.. sonuç olarak.. Şu anda eLimde LvL 79 Sorceress(HeLL'de Act III un sonunda)LvL 82 Barbar, LvL 79 Assassin, LvL 47 Druid, LvL 45 Amazon(Bow cLAss), LvL 30 NEcro.. Tartışmayı Yeniden ALevLendirmek Istemem aMa.. DiabLo I, oyunun acemisi Için 1 gunde bitirilebilicek bir oyun deqiL.. Bir de yukarıda "Lord_Deniz" Arkadaşımız "KEsintisiz 19 Saat" Oynama Rekorum war demiş.. Benim Rekorum.. 3-4 kere Yemek MoLası ve 3-4 kere TuwaLet moLası dahiLinde Kesintisiz Ve de Uykusuz "47 Saat".. Ve BiLgisayar Başından KaLktıqımda Kendimi Tecavuze Uqramış Gibi Hissediyordum.. Ayrıca Odam Sigara Dumanı, Içecek AtıkLarı, Sigara PaketLEri vs vs Yuzunden sAwaş aLanı Gibiydi.. Zatn Bu Maceradan Sonra 1 Gun Boyunca Sadece UYUDUM DiyebiLirim... |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/09/2005 : 18:12:13
|
Rappier bu d1 de olmaz ama 2 de act 1' 55 dakkada daha yeni yarattığım paladinle bitirdim. Lord deniz e katılıyorum. Ama diablo ruhuna aykırı olduğuna mesajlara bakılırsa hemfikiriz Diablo ya Level dergisinin 2000 yılındaki bi sayısını okurken önincelemesini okudum vayy beah! dedim. İnceleme ve tam çözüm sayfalarında dergi ağzımın sularından sırılsıklam olmuştu. 2 yıl önce bulabildim ve en yüksek karakterim lvl 53 |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/09/2005 : 18:15:06
|
Diablocular lütfen bana yardım edin. Level 53 Necromancerla lod da hell seviyesinde act 2 deyim ve black locustların immune to physical özelliğiyle iron maiden curse'um oldukça etkisiz kalıyor yolumu kapatıyorlar ve geçemiyorum |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|