ben level 58 necromencer hell ack 1in başındayım.bana önerilen şu sana da söyleyeyim level 70e kadar hellde oynama dedi bi arkadaşım(bartuc) sonra düşündüm,hakkaten oyunun keyfine vararak oynamaktansa neden kendimi hellde kasim diyorum.tabi yinede senin bileceğin iş.ama zorlanıyorsan demekki güçlenmen lazım.tabi benimde :)
benim necro sayemde çabuk adapte oluyo çünkü benim gibi bir necro ustası yönetiyo ve kombinasyonlarım çok güçlü lvl 27 de nightmare'a (önce inek bölümünde item toplamaya) lvl 35 te hell e geçtim. seviyem düşük olasına rağmen blood golem sayesinde canım hiç azalmıyo ve 1 yaratıktan 30.000-40.000 civarı xp alıyorum bi kaç dakkada 2,3 level atlıyo ve kolay oluyo
Arkadaşlar bu oyunu 9 yıldır oynayan birisi olarak ilk sunu belirtmek isterim, Diablo2 bitirilmiyor, sadece verilen quest(görev)leri tamamlayıp oyunda en güçlü ve en dayanıklı karakter(char)olmak için mücadele veriliyor, sizin anlantığınız tamamen adisilasyon, Örneğin yukarda en üste arkadaş 50 levelde oyunu bitrdiğini söyledi, 60 level olmadan hell seviyesine geçimoyrsun zaten 3 barbar'ı kesende yollar açılmıyo yane Thorene kapısına gidip baal bölümüne ulaşamıyorsun sallamasyon yapmayınız lütfen. Bu Türkiyedeki 3. Açtığım sunucu Türkiye olarak İnnernet üzerinden bütün diablocularla oynuyoruz katılmak istiyenler
Diablo 1'i oynamıştım ilk. Bir demo cd idi galiba. Tam hatırlamıyorum. Epey ürkütücü bir oyundu o zamanlar. Sonra Diablo 2'nin çıktığını öğrendim, tesadüfen aldım. O gün bugündür hep oynadığım oyunlar arasında olmuştur.