AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo'ya Nasıl Başladınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 22/05/2005 :  20:08:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
okudum okudum deli oldum diabloya nasıl başladınız diye konu açılıyor tartıştığınız şeylere bakın ben nasıl başladım anlatam diabloyu oyun aldığım yerde görmüştüm o zmnlar böle net fln takılmazdım aldım bitirdim diablo 2 yi de çıkınca alıp bitirdim exp pack ıda aynı şekilde sonra single kesmeyip b.net üzerinden oynamaya başladım gördüm ki oyun çok farklı single oynayıp kendini iyi oyuncu sananlardandım ama ustaları görünce bi halt bilmediğimi anladım onların yardımlarıyla ki kendileri türkiyenin en iyi oyuncularıdır oyunu öğrendim bende b.nette kastım uswest te epey şeler yaşadım sm-aceycey le ladder da coştum bir çok itemi buldum 92 lvl de arkadaşların star wars a geçmesiyle bende oyunu bırakmayı düşündüm en son useast te kastığım 8x lik necro ülünce soğudum oyunu bıraktım
Sayfanın En Üstüne Git

muntakki
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 15/06/2005 :  11:42:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Diablo'ya ilk oyunu hiç bilmiyordum ondan sonra öyle bilmeden oynuyordum sonra bir akrabam bana Diablonun nasıl oynandığnı öğretti ve hayatımın en iyi oyunu oldu.
Sayfanın En Üstüne Git

erdoponi
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/08/2005 :  11:29:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana arkadaşlar önerdi diabloyu
Sayfanın En Üstüne Git

DooMSworD
Üye

İleti 24

İletim - 25/08/2005 :  16:08:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende diablodaki acı hikayemi anlatayım size. ben internet cafede öyle gördüm oyıunu bayağı beyendim orda oynayan herife bende oynicam dedim... adam söle baktı... yeni başlıosan barbarı al dedi (ulan onu bi göriyim kafa göz dalacam)... neyse başladım oyuna başlar kolay geldi ama sonrası adam bana şu eşyaları kullan bunu kullan paso işime karışıo ben geçmişim te ikinci zorluk derecesinin 3. köyüne adam gelmiş şu zırh çok güzel bak bunu giy bak hemde resmi sarı seni iyi korur..... allahım ya adam bana gösterdiği zırhta tee en kolay derecenin ikinci köyünün yer altındaki geçen görevden almıştım 13 armor.... neymiş rengi sarı giy onu giy bakıom markete millette 150 200 armorlar var diom bunlar manyaq bunları giyim diom yok yok onlar dandik rengi sarı deil giyme onu... neyse almadım o zırhları gidiom şimdi küçücük yaratıklar bi koyuyo... anaaa yarı can bi sonra ben kurbağa gibi sağa sola zıp zıp kaçıom geliolar bi koyuyolar benim adam tahtalı köy... ulan dedim lanet olsun bu oyuna dedim ne biçim oyun ya bakıom dier oynayanlara çatır çatır adam kesio o gün bıraktım diabloyu 3 yıl sonra başka şehre taşındık ordaki takıldıım cafede diablo vardı... içimden dedim ulan karışanda yok ben başlıyim burda dedim ve açtım sorceress çatır çatır adamlarımı kestim karışanda olmadı bitirdim oyunu yan gelip yattım oohhh kebap :D.... ama şimdi cdlerini bulamıorum bulsam eve yükleyecem gene oynarım..... :D

ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLAMAZ
Sayfanın En Üstüne Git

ERY-H4N
Üye

İleti 2

İletim - 01/09/2005 :  16:59:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yerde cd sini buldum ve başladım.Yemin ederim ki böle başladım.Kimse inanmıyo atıyosun diyo...Neden yalan söliimki?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000