|
Yazar |
Konu  |
diablodayeni
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 02/08/2010 : 09:11:23
|
Merhaba ben oyuna bu gün başladım.Yeni başladığım için oyunda bütün karakterleri denedim.Hoşuma giden Paladin oldu.Ama her level atladığımda gelen 5 tane Stat point var.Ben bunları hangilerine vereceğimi bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Son olaral hangi karaktere hangi statlar verilir onlarıda sölerseniz süper olur. 
İçerik: Diablo 2 Lord of Destruction, Stat, Skill, Rehber, Diablo 2 LoD, Karakter Geliştirme. |
|
diablodayeni
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 02/08/2010 : 10:27:23
|
Beyler yukardaki yazımda paladin demiştim ama barbarian daha güzel geldi lütfen barbarianın hangi statlara vermesi gerektiğini sölermisiniz |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 02/08/2010 : 11:37:49
|
Paladin geliştirmesi zor bir karakterdir. Hatta Diablo 2'deki en zor karakter diyebiliriz. Ama profesyonel bir oyuncu için de tam bir ölüm makinesi olabilir. Paladin'in birçok farklı gelişme kombinasyonu olduğu için statları buna göre dağıtmak gerekir. İlk 30 level'a kadar 2 str, 2 dex, 1 vit, 1 mana verilip sonra da gidişata göre dex veya vit üzerinde yoğunlaşmak mümkün. Tabii eşya giyilecek kadar str de vermen gerekiyor.
Barbarian ise saf kas yığını malum. Öncelikle tek bir mastery üzerinde yoğunlaş. Sword veya Axe derim. Statlara gelirsek. Manaya harcayarak stat kaybetme. Başlarda 3 str 2 dex, sonra da 1 str 1 dex 3 vit şeklinde gidebilirsin. Yeterli derecede str ve dexe ulaştıktan sonra vitality üzerinde yoğunlaşman yararlı olacaktır.
Skiller, statlar hakkında ayrıntılı ve teknik detaylar için http://diablo.wikia.com adresine de bakabilirsin.
Unutma ki oynadıkça sürekli kendine has teknikler, stratejiler geliştireceksin. Hep daha da tecrübe edineceksin. Bu sebeple açtığın ilk karakterler hep öğrenme temelli olacaktır.
Gelişmeleri aktarırsın bizlere de. ;)
Kolay gelsin, iyi oyunlar. |
 |
|
diablodayeni
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 02/08/2010 : 14:16:51
|
çok teşekkürler bilgiler için.Ben skillerde hata yaptım galiba skill pointlerin hepsini bash yazan ilk skile verdim 16 lwl olmuştum galiba yeniden char açmam gerekicek |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 02/08/2010 : 14:26:19
|
Rica ederim. Dediğim gibi Diablo'da çok karakter çöpe gider ilk etaplarda. :) Yetenek ağacındaki (Skill Tree) başlangıç yeteneklerine (Skill) sadece 1 puan verip bırakarak kalan puanları sonraki esas (Frenzy gibi Whirlwind gibi.) yeteneklere saklamak gerekiyor. O şekilde ilerle derim. |
 |
|
diablodayeni
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 02/08/2010 : 16:49:55
|
peki stad sıfırlama veya skill sıfırlama varmı oyunda? |
 |
|
Konu  |