AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo'ya Nasıl Başladınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 19/04/2005 :  12:30:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
lord_deniz tarafından yazılan:

haa unutmadan runelarıda black marsh ta countess veriyor...

En çok ve en iyi Rune'ler Hellforge görevini yaptığınızda (SoulStone'u parçaladığınızda) çıkıyor. Bir kere olması üzücü tabi . Gerisi sadece şansa bakıyor çünkü Rune'ler oyunda tamamen rastgele düşmekte, magic find ile falan alakası yok...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/04/2005 :  21:53:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa süpersiniz.... sıfırdan başladığınız karakterle find magic item olayını nasıl olupta 200-250'ye geitiriyorsunuz birde onu açıklasanız çok faydalı olacak ya hadi neyse. Ayrıca unique ıtem'ı 2 dakikada exp unique çevirdinde bunu yaparken kullandığın malzemeleri hesaba katarsan bunun pekte mümkün olmadığını görebilirsin.

Arkadaşlar tamam uzmansınızdırda karşınızdaki insanlarda oyundan anlamayan salaklar değil... Lütfen yazdıklarınızın yenir yuturlur şeyler olmasına dikkat edin. Ben kendi adıma 15 seneden fazladır oyun oynuyorum, bitirdiğim oyun sayısı 400'un üzerinde (sadece pc'de) ve bunların ağırlıklı kısmını frp rpg ve adventure oyunları oluşturuyor.... Yani oyundan biraz anlarım. Bu arada Diabloyu 1. oyunun çıktığı günden beri aralıksız oynarım ve sınırlarının neler olduğunu aşağı yukarı bilirim... Sorceror lvl88, Necro lvl87, Paladin lvl82 ve Bowazon lvl82 bu oyunda kullandığım karakterler yani lütfen tereciye tere satmaya çalışmaktan vazgeçin.
Bu konuyu daha fazla uzatmayacağınız düşündüğümden şimdiden teşkkür ederim .... Saygılarımla.
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 22/04/2005 :  14:55:32  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
uzatacağım...betterchange'in sırrı gem shrianları iyi kullanmak diyelim. bol bol topaz toplayıp 3 socketli kaska ve armora takmak. betterchange veren yuzuk ve amulet takmak...yani komple betterchange giymek. sapsarıı ufffffff....bu sekilde neredeyse ilk mephisto kesişimde 100-120 magicfind oluyor...sonra zaten kopuyor olay...5. koyde barbarları kurtarıncada runelar eklenior sonra kalkana shael+eth 25 betterchange cannot be frozen anlayın yani betterchange kasmak kolay iş...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 22/04/2005 :  15:23:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier biraz sakin ol, bana mı diyorsun anlamadım da, kimsenin birşey dediği yok herkesin kendince bir tecrübesi var. Zaten ben sana cevap olarak birşey yazmadım. Sadece kendi fikirlerimi yazdım. Diablo konusunda uzmanız diyen yok (ben en azından demiyorum) ama sen çok diyorsun. Ayrıca Diablo 2 Single Game'den ibaret değil onu da sölemek isterim. Unofficial Server'larda ve Official Server Battle.Net'te oldukça oynamışlığım var. O senin zor dediğin olaylar orda o kadar kolay ve çabuk oluyor ki... Hatta şöyle söleyeyim, bir noktadan sonra oyun sadece ITEM ve RUNE üzerine dönüyor. Sırf "trade" için oyunlar açılıyor.

Ve buraya da gelip uzman gözükebilmek için tutupta efem şu set bu set, şu kombinasyon bu kombinasyon diyecek halim yok, oyundan çakmayan bir adam bile herhangi bir siteden bu bilgileri edinip yazabilir. Ama mümkünse şu huyundan vazgeç sen de... İnanıp inanmamakta serbestsin buna saygı duyuyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/04/2005 :  15:58:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Crazy sana birşey dediğim yok ayrıca unofficial serverlerde olayların ne boyutlarda olduğunuda biliyorum. Oralarda bir günde lvl99 olunuyorki konumuz bu değil.
Arkadşın birisi konuyu açışında oyuna ilk başladığında oyunu o kadar çok sevmişki bir günde bitirmiş olayını tartışıyoruz. Böyle birşeyin mümkün olmayacağını (en azından single oyunda) söyledim ve bir anda bunu başardığını söyleyen arkadaşlar peydahlandı.
Ben burada uzmanım falan demiyorum söylemeye çalıştığım YUTULUR YALANLARIN atılması.... Öyle ben Noob değilim deyip sonrada yutulmayacak yalanlar atmak bana oldukça yanlış geliyor.

Sevgili deniz sen uzatırsan ben seve seve uzatırım.... Öncelikle haklı olduğun bir konu var jewel'ler uzmanlara düşüyor :) Bu kadar oynamışlığım var ama nedense oyunun ilerilerine kadar perfect topaz yapmışlığım yok. Tamam bunu sen başarmış olabilirsin nede olsa topazlar sana BOL BOL düşüyor... Arkadaşım bu bolluk nereden geliyor birde onu anlatsana. Bizde aynı oyunu oynuyoruz tüm haritaları aslanlar gibi geziyoruz ama bize BOL BOL topaz düşmüyor.
Pekala tüm dediklerini kabul edelim... Find olayını birde kötü yüzü var. Bulduğun malzemeleri kullanmak için find olayından fedakarlık etmen gerekiyor. Yani hem find verem malzemeler giyip hemde kaliteli malzemeleri birlikte kullanamazsın.
Ben üzerimde Tal Rasha full set varken (ki find olayı en yüksek set budur) mephistodan arada sırada iyi malzemeler düşüyor.
Sevgili Deniz kardeş bu oyunda herşeye olumlu yakıştırmalar yaparak bu oyunu bir günde bitiririm demenin ne kadar mantıklı olduğunu umarım anlarsın....

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000