yaa herkezi bizim cafeye davet ediyorum...kartal'da gelin diablo2 yide diablo-lod'u da hemde necromancer(en zor biten) veya sorceress ile bir gunde normal seviyesini gözünüzün önünde bitireyim....biz arkadaslarla bu oyunu professional ce oynuyoruz biz NOOB değiliz...
Genç yazımı okuduysan diablo2'yi bir günde bitirirsin dedim... bu konuda sizlere inanmama gibi bir olayım yok. Ama bitirmek var bitirmek var derler ya siz hangi şekilde bitiriyorsunuz bilemem. Ayrıca Noob değiliz falan demişsiniz ama yorumlarınız profesyonelce değil. Şimdi bir oyunu hızlı bir şekilde bitirmek için şansınızında yaver gitmesi gerekir. Hele bu oyun diablo ise düşen malzemelerin kalitesi çok çok çok önemli. Uzmansanız biraz açık kapı bırakın lütfen. Varsayalımki doğru dürüst hiçbirşey düşmedi o zaman oyunu nasıl bitireceksiniz??? Ben kendi oyunlarımdan biliyorum bir keresinde barbarian ile oynarken nighmare 2. kasabaya kadar unique malzeme düşmemişti ve düşen malzemelerin hepsi trışkadandı ve ben o barbarla normal oyunu tekrar oynamak zorunda kalmıştım.
Ben o sorunu bulabildiğim kadar magic find eşyaları kullanarak halletmeye çalışıyordum. %60-70 civarlarından sonra hakkını verecek itemler çıkarmaya başlıyor...
evet biz noob değiliz hatta profuz... ben normal ve nightmare seviyesini 200-250 civarında "better change" ile dolasıyorum o yuzden uniq item bulmakta hiç zorlanmıyorum...hatta ilk andariel kesişimde bile set itemler,uniq itemler düşüyor..zaten runewod'lar ve cube kombinasyonları ile mukemmel seyler yapılıyor... mesela ilk yaptıgım sey (["TIR+EL""steel"])arkasından lk buldugun uniq esyayı Exceptional yapıyorum ve olay kopuyor...
"Ral Rune + Sol Rune + Perfect Emerald + basic unique weapon = Exceptionals the Unique Weapon"
arkasından bulduğum güzel rare itemleri Exceptional yapıyorum ve bolece hell seviyesine kadar onlarla idare ediyorum...