AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo'ya Nasıl Başladınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 22/04/2005 :  18:15:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehe pardon o zaman Rappier . Şimdi konuyu en baştan tekrar okudum doğru dürüst. Zaten konu "Diablo'ya nasıl başladınız?" sorusu ile alakalı ama iş "Diablo'yu en kısa ne kadar sürede bitirdinize" dönmüş... Konuyu açan Batıkan arkadaş ortalığı karıştırıp yok olmuş zaten . Şu kadarını söleyeyim: "Diablo" "bitirme" oyunu değildir. Bir Half-Life, bir Doom değildir. Amaç sonuna ulaşmak sonunu görmek değildir... Öncelikle bunu kafalarda oturtursak, yapılan muhabbetin zaten ne kadar gereksiz olduğu ortaya çıkacaktır. Diablo 1, 1 günde bitmez. Diablo 2 ek pakette dahil olmak üzere 1 günde biter ama amaç "bitirmek" ise biter... 1 günde bitirince ne olacak ki? Oyunu Level 20-25 arası bir karakter ile bir kenara mı atacaksınız? E böyle ise zaten kapatalım bu konuyu. Aslında Rappier'ın dediği gibi çoğu kişi Diablo'nun mantığını çözemedi . Ya da keyif yöntemlerimiz farklı. Genel olarak sölüyorum alınmasın kimse. Ama şu forumlardaki konulara bakarsanız, yok efem en güçlü karakter hangisi, yok Diablo'yu bitirdim sorularınızı alabilirim, yok şu yok bu... Cevapsız sorular yada anlamsız yazılar geliyor hep. Diablo bir klasiktir. Diablo son sahneyi görmek için yapılan bir oyun değildir, oyunda neredeyse sınırsız bir eşya yelpazesi, ve gelişme hevesi ile yıllarınızı geçirebilirsiniz(Bakınız Rappier ve ben ). Haliyle 1 günde bitirdim alır almaz bitirdim, gel gene bitiriyim , gibi muhabbetler gereksiz bence. Yahu kurduracaksınız bana gene 4 cdlik oyunu kanıma girmeyin , derslerim var ...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/04/2005 :  19:35:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dostum eyvallah :) işte olması gereken bu ama milletin bunu anlayacağını sanmıyorum... Bana kalırsa onlar bildikleri gibi oynasınlar biz bildiğimiz şekilde. Ama ben kendi adıma bu tip tavırları görünce cevap yazmadanda duramıyorum. Genele bakarsan uzun zamandır bu konu dışındaki konulara fazlaca cevap yazmıyorum. Çünkü şu anki forumun bana hitap ettiğini sanmıyorum. Zaten ortamda benim gibi eskilerin olmadığınıda hesaba katarsan buradaki muhabbetin eskisi gibi olmadığı gerçeği kendiliğinden açığa çıkar.
Neyse konuyu dağıtmış gibi oldum. Artık kusurumuza bakmazsınız inşallah :)
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 22/04/2005 :  20:36:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eheh ne demek hocam :). Seni çok iyi anlıyorum. Ama unuttuğun bir nokta var, forumdaki kişilerin çoğu senin yarı yaşında bile değil . Durum böyle olunca yeni nesil sana pek bir enerjik geliyor olabilir . (Hoş ben de sanki çok yaşlı başlıyım ya neyse... )
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 27/04/2005 :  17:42:32  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu tekrar açmak gibi olmasın da aklımdayken söyleyim dedim
Bi kere kimse yeni çıkan bir rpg oyununu(önceki serisi de olmayan)1 günde bitiremez.O 1 günlük süreçte oyunu anlamaya çalışırsınız.Sonra yavaş yavaş oyunu anlamaya başlarsınız ve oynadıkça profesyonel olursunuz.Ayrıca *better change* ve *noob* demekle de profesyonel olunmuyo.Hem mf ye uzun uzun *better change* diyen de ilk seni gördüm.
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 30/04/2005 :  19:17:45  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
simdi bu konuda basa donelim....
1-)diablo 1 bir günde bitirilebiliyor...(ben bitirdim)
2-)diablo2 veya lod bir günde bitirilebiliyor...(ben bitirdim)
3-)kesinlikle diablo olayının mantığı bir gunde bitirmek değildir...
4-)yıllarca aynı karakterle oynanabilecek bir oyundur...
5-)bizim arkadaslarla diablo kardesliği dediğimiz bir kavram bile var...
6-)yüzük kardesliği(lotr) biter diablo kardesliği bitmez...
7-)buldugum uniq itemleri nightmare de bile kullanmam ancak hellde...
8-)oyun normalde bitince karakter en az 30-35 lvl oluyor.(önemli herkez 20-25 diyor)
9-)normal seviyede barbarlara girmek için No20(Ni40-H60) lvl olmak gerekir...!!!
10-)kimse ilk defa diablo oynayıpta bitiremez gerek diblo1 gerek diablo2 gerekse lod...mümkün değil...inanmam...

11-)Gercekten merak ettim topaz bulamamayı nasıl basarıyorsunuz...

En basta bir yanlıs anlasılma olmus...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000