AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo'ya Nasıl Başladınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 30/03/2005 :  18:21:26  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu senin dediğin ne anlama geliyor bitiremezmiyim yani....???
istersen gel gözünün önünde bitiyeyim...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 01/04/2005 :  21:59:34  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo II'de yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 gün var. Eğer her görevi ortalama (25-30 dk. sayarsak), [Her günde 6 görev olduğunu unutmamak şartıyla];

30dk.*6görev*4gün=720dk.(12 saat) Buraya kadar normal, tamam. 12 saat+3 saat(ıvırı zıvırı)+1 saat(Bu kadar yüklenmeye dayanamayan bilgisayarın verdiği hatalar)+1/2 saat (sosyal aktiviteler)... Etti en az 16,5 saat. Bir gün 24 saat geriye kaldı 7,5 saat. Saat gece 12'de başlayıp ertesi günün gecesi 12'de bitirecek halinde yok, ordan da ekle bi' 5 saat. Geriye kaldı 2,5 saat. Ee sen hiç mi yemek yemez, hiç mi su içmezsin. 24 saat PC başında mı geçiriyorsun? Taş çatlasa 3-4 günde bitirmen lazım değil mi?

Not:
Farkındayım... Sizler Diablo'dan bahsediyorsunuz... Ve şaşırmadım... Ben de ilk oyun hakkında pek bi' bilgim olmadığı için ikincisinden bahsettim... Merak ettim, hata bulma hevesi devam ediyor mu hala diye... Ediyormuş...

Neyse daha fazla uzatmaya deymez. Bırakın böyle kalsın.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 08/04/2005 :  11:04:55  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bak diablo2 lod dan bahsediyor bile olsan emin ol onuda 1 gunde bitiryorum(sadece normal seviyesi) hatta nightare!de 3. koyde falan oluyorum...(bir gunde)sabahtan oturup aksma kadar sadece tuvalete giderek ve su içerek (yemek zaten günde 2 kere yerim) bu iş oluyor gorevlerde 25-30 dakika falan sürmüyor zaten...mesela bloodraven nı öldürmek 1 dakika den of evil'ı temizlemek 3 dakika falan filan.... yada sole soyliyim 1. koy sadece 75-100 dakika gibi bir surede bitebiliyor...sen bizi kaçın kurası zannediyorsun dostum...ilk çıktığı günden beri ben neredeyse hergun bu oyunu oynarım.hatta başından kalkmadan oynama rekorum "...19 saat..." (...sabah saat 8:30 baslayıp bir sonraki gun sabah 3:30 da uyumak için başından kaktım...)

"blizzard sen bizim herşeyimizsin!!!"
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 14/04/2005 :  09:20:46  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben hala inanmıyorum. En iyisi bi ara gel gözümün önünde bitir.

Not: Bi kere ilk köyü 100 dakikada geçtiysen. Diğer köyleri de 100 dakikada geçebilirsin anlamına gelmiyor. Ben hiçbir şeye takılmadan, yapabildiğimin en hızlısıyla 3. köyü 150 dk.da fln bitirdim. bundan sonraki bölümler de 150 dk.da biticek cinsten değil hani...
Tekrar matematiğe dönelim;
Her bir bölümü 150 dk.da bitirirsen (ki zor). 7 bölüm var(mış). 150*7=1050
1050/60=17,5 saat. İmkansız değil ama bir günde de yapılması inandırıcı gelmiyor.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 15/04/2005 :  19:31:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaaa bırakın bu saçma sapan muhabbetleri.... Yok efendim bir günde bitiriyormuşsunuz. :) Güldürmeyin insanı.
Öncelikle 1. oyunu 1 günde bitirdim diyen kişi çooook büyük bir yalancıdır. Hele birde sorcerer yada ranger'la bitirdim diyen daha büyük bir yalancıdır. Nedenlerini sizlere basitçe açıklayayım. Öncelikle diablo 1'de koşma olayı diye birşey yok. Yani tüm haritaları yürüyerek gezmek zorundasınız. Oynayanlar bilir katlarda oldukça geniş ve açılan herbir yeni yerde bir sürü yaratık sizleri bekliyor. Anlayacağınız her katta uğraşacak bir sürü sorun var.
Yukarıda oyunu bir günde bitirdiğini savunan arkadaşlar warrior kullandım dese BELKİ diyebiliriz. En azından warrior oyunun başlarında diğer 2 karaktere göre kat kat güçlü çünkü str olayı fazla ve kullandığı malzemler daha etkili. Ama sorceror ile bitirdim derseni orada DUR demeden olmaz.
Öncelikle sorceror'ın vuruş gücü büyüye dayanıyor ve büyüsünü güçlendirmek için kitap(LAR) bulmak zorunda. Bir fireball'u geliştirmek için en azından 15-20 kitaba ihtiyacınız var ve bunlar peynir ekmek gibi düşmüyorlar. Yani büyücü ile 2 günde bitirdim falan bunların hepsi koca bir YALAN.
Ranger ile durum sorceror'dan farklı değil. Bu karakterdede büyücüden farklı olarak Str + Agility vermeniz gerekiyor. 2 farklı yön üzerinde gelişen karakterlerin çok çabuk geliştirelemeyeceğini bilmek için çok fazla frp ve oyun kültürüne sahip olmaya gerek yok....

Diablo 2'nin normal zorluk seviyesini 1 günder bitirirsiniz.... ama o karakterle yapabileceğiniz ancak bu olur. Yanlız burada birşey belirtmek istiyorum Lod değil sadece diablo2... Ayrıca bu işide her karakterle yapamazsınız. Barbarian, paladin belki birde druid... Her şekilde böyle bir durumda karakterinizin lvl'i 21-22 falan olur ve tekrardan normalde oynayıp bu karakterinizi nightmare için geliştirmeniz gerekir.
Sonuç olarak böyle saçma söylevlerle ortama çıkmanın anlamsızlığını bir parça anlarsanız sevinirim. Bu oyunu normal zorluk seviyesinde 1 günde bitirmenin önemli değil... önemli olan hell'e geldiğinizde ne yaptığınızdır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.25 Snitz Forums 2000