AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo'ya Nasıl Başladınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Batıkan
Üye

İleti 6

İletim - 23/02/2005 :  20:39:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaşlar böyle bir konu açayım dedim... Diablo'ya nasıl nereden kim önerdi bunları kısaca anlatalım..
Benim başlayşımda şöyle..
Sene 1996 Diablo 1 in ilk çıktığı zamanlardı.. akrabam bana cd yi getirmişti.. beraber 2 günde abartısız 2 günde büyücü sorcoress ile bitirmiştik... O günden sonra diablo benim vazgeçilmez oyunum olmuştu.. Sorcoress ile ondan sonra level tam hatırlamıyorum 60 civarı birşey yapıp diğer karakterlere geçmiştik.. Okçu ile de 1 günde bitirdik onun da işte leveli 50 lerdeydi.. ondan sonra artık oyunu bırakmaya karar verdik.. Diablo 2'yi bayaa uzun bir süre olan 4 yıl beklemiştik.. Ama beklediğimize deymişti.. Çıktığı 2.ci gün aldığım oyunu 1 haftada bitirmiştim oda Amazon ile ondan sonra Amazon gelişti gelişti gelişti ve Level 87 olan bir Haywan çıkmıştı.. Artık vurduğumu indiriyordum.. ondan sonra da diğer karakterlerle oyunu oynamayı sürdürdüm.. ek paketi ile de druid ile bitirdim..

Gelene git, gidene gel demeyiz..

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 23/02/2005 :  21:40:29  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende arkadaşlar oynarken görmüştüm ve çok beğenmiştim.Sonra CD bozuldu.Arkadaşımın kuzenindede orijinal CD varmış ondan aldım hala oynatım
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 07/03/2005 :  19:54:34  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Batıkan kardeş 1 günde bitirdik dedin ya bence biraz abartı olmuş.Çünkü yanlış hatırlamıyosam Diablo 1 de 21 tane ayrı kat var.1 günde bitebileceğini pek zannetmiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 10/03/2005 :  18:41:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sallamak parayla değilde lütfen yutulur şeyler sallayın.... Karşınızda oyundan anlamayan salaklar yok.
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 18/03/2005 :  13:15:01  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet diablo 1 de baya fazla kat var ama bende 1 gunde bitirdim...
bu abartılacak birsey deil...sallamak falanda deil...hata ben diblo2lod'u defalarca bitirdikten sonra diablo 1 oynadım.o yüzden cabuk bile bitirdim sayılırım...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 18/03/2005 :  19:00:43  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ha bir günde Diablo'yu bitirmek, ha Dünya'yı yürüyerek iki günde dolaşmak(?). Lütfen yapmayın komik duruma düşüyorsunuz.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: