Evet arkadaşlar böyle bir konu açayım dedim... Diablo'ya nasıl nereden kim önerdi bunları kısaca anlatalım.. Benim başlayşımda şöyle.. Sene 1996 Diablo 1 in ilk çıktığı zamanlardı.. akrabam bana cd yi getirmişti.. beraber 2 günde abartısız 2 günde büyücü sorcoress ile bitirmiştik... O günden sonra diablo benim vazgeçilmez oyunum olmuştu.. Sorcoress ile ondan sonra level tam hatırlamıyorum 60 civarı birşey yapıp diğer karakterlere geçmiştik.. Okçu ile de 1 günde bitirdik onun da işte leveli 50 lerdeydi.. ondan sonra artık oyunu bırakmaya karar verdik.. Diablo 2'yi bayaa uzun bir süre olan 4 yıl beklemiştik.. Ama beklediğimize deymişti.. Çıktığı 2.ci gün aldığım oyunu 1 haftada bitirmiştim oda Amazon ile ondan sonra Amazon gelişti gelişti gelişti ve Level 87 olan bir Haywan çıkmıştı.. Artık vurduğumu indiriyordum.. ondan sonra da diğer karakterlerle oyunu oynamayı sürdürdüm.. ek paketi ile de druid ile bitirdim..
Batıkan kardeş 1 günde bitirdik dedin ya bence biraz abartı olmuş.Çünkü yanlış hatırlamıyosam Diablo 1 de 21 tane ayrı kat var.1 günde bitebileceğini pek zannetmiyorum.
evet diablo 1 de baya fazla kat var ama bende 1 gunde bitirdim... bu abartılacak birsey deil...sallamak falanda deil...hata ben diblo2lod'u defalarca bitirdikten sonra diablo 1 oynadım.o yüzden cabuk bile bitirdim sayılırım...