AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Ayın Üyesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 03/02/2005 :  00:18:21  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tama arkadaslar ben zaten söylemistim krondor abi birsey der diye neyse bos verin.

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 05/02/2005 :  04:22:57  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zor olur seçimde haksızlık oldu diye bi sürü itiraz olur.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 05/02/2005 :  10:43:29  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ortalık karışır bayaa
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 05/02/2005 :  21:19:46  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CANPOLATALEMDAR tarafından yazılan:

....Herkes ayin üyesi olmaya calisir.

Yanlış anlamayın konuyu desteklediğimden değil ama herkesin ayın üyesi olmaya çalışması iyi birşey değil mi.Böylelikle naber lem.v.b. gibi yazılar forumda olmaz
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 05/02/2005 :  22:02:01  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
herkez ciddi olur kıyasıya bir yarıs olur millet hünerlerini sergiler.

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000