AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 3 - Diablo III
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 08/07/2008 :  09:52:22  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Neyse arkadaşlar artık D3 çıkıyor artık bundan eminiz ama asıl sorun sistem gereksinimi.Eksisozluk deyimiyle süpersonik makineler lazim olacak sanirim
: )
Birde oyunu erken alması var tabi.Zannedersem en erken seneye çıkacaktır.Varsa aranızda Amerikada falan yaşayan,eşi dostu orda olan bir iyilik yaparlar herhalde : )

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 08/07/2008 :  15:56:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.oyunsitesi.com/onincelemeler/onincelemeler.asp?oyun=diablo3-oi&sayfa=1

;)
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 11/07/2008 :  22:23:49  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Efendim öncelikle elinize sağlık yazı için, açılış sayfamızı blizzard olarak değiştirdiğimiz şu günlerde ensemizden eriyen buzun suyu gibi geldi vefekat ben mi göremedim yoksa Diablo 3'ten bahsedilmemekte midir nacizane forumlarımızda? Bugün Diablo 3'den bahsedilmeyen yerde yarın Warcraft'dan öbür gün Grand Theft Auto'dan bahsedilmez. Sakıncalı.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/07/2008 :  22:43:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel bir konuya değindiniz, tebrik ederim sizleri.

O zaman genele bir soruyla başlayalım... Olması muhtemel karakter sınıfları nelerdir sizce?
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/07/2008 :  23:12:12  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sorcerer rogue ranger barbar witch doctor

zaten ilk 4 ü olmazsa olmaz:) rogue ya da ranger ın yerine belki paladin gelir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000