AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 3 - Diablo III
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 11/07/2008 :  23:53:15  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Barbar, witch doctor belli zaten. E birde bizim sorc gibi elemantal büyüler yapan bir bayan arkadaş katılır diye düşünüyorum. Tabi partiler icinde paladin gibi aura ları olan bir karakter de oyuna dahil olacaktır.Benim fikrim bu.
Ama necromancer in gelmesini çok istiyorum zira witch doctor'umuzun deli gibi bir tipi var pek ısınamadım.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/07/2008 :  07:35:47  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
necro gelmez zaten witch doctor onun gibi bişi
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/07/2008 :  12:04:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gelebilir, Blizzard'ın dediğine göre Witch Doctor Necro'nun kaldırılmasını gerektiren bir karakter değilmiş.
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 12/07/2008 :  12:53:23  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Druid'in daha güçlü elementlerle gelmesi, hele ki bu efekt bolluğunda pek mutlu edebilir bizleri ki Barbarian'ın Leap Attack'ından yola çıkarak ne de güzel aksiyon ve görsellikler eklendiğini görmek mümkün. Ne de güzel dağıtıyor ortasına indiklerini, adını unuttuğum (twirl miydi) dönme hareketi ne de güzel kesiyor, ne de güzel parlıyor baltasının keskin yüzü.

Ayrıca çizimlerde göze çarpan bir de kadın barbarian var, acep karakterlerin yapılarını da değiştirebileceğimiz bir özellik de mi katılmıştır? Herkes tek tip barbarian olmak yerine (en azından zırhları çıkarınca) farklı görünümde karakterler olarak mı gezebilecektir. Ha bu tarz süs ve püs değişimleri Diablo'nun doğasına ters tabi ki orası ayrı.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/07/2008 :  13:37:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Barbar'ın dönerek yaptığı saldırı Whirlwind efem.

Ayrıca artık karakterlerimizi erkek - kadın olarak seçebiliyoruz. Ama daha fazla ayrıntıyla oynayamıyoruz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000