Barbar, witch doctor belli zaten. E birde bizim sorc gibi elemantal büyüler yapan bir bayan arkadaş katılır diye düşünüyorum. Tabi partiler icinde paladin gibi aura ları olan bir karakter de oyuna dahil olacaktır.Benim fikrim bu. Ama necromancer in gelmesini çok istiyorum zira witch doctor'umuzun deli gibi bir tipi var pek ısınamadım.
Druid'in daha güçlü elementlerle gelmesi, hele ki bu efekt bolluğunda pek mutlu edebilir bizleri ki Barbarian'ın Leap Attack'ından yola çıkarak ne de güzel aksiyon ve görsellikler eklendiğini görmek mümkün. Ne de güzel dağıtıyor ortasına indiklerini, adını unuttuğum (twirl miydi) dönme hareketi ne de güzel kesiyor, ne de güzel parlıyor baltasının keskin yüzü.
Ayrıca çizimlerde göze çarpan bir de kadın barbarian var, acep karakterlerin yapılarını da değiştirebileceğimiz bir özellik de mi katılmıştır? Herkes tek tip barbarian olmak yerine (en azından zırhları çıkarınca) farklı görünümde karakterler olarak mı gezebilecektir. Ha bu tarz süs ve püs değişimleri Diablo'nun doğasına ters tabi ki orası ayrı.