AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis'i Bitirdim. Yardım İsteyen?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

chloe
Üye



Turkey
İleti 4

İletim - 18/10/2004 :  08:02:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ya bi suredir oyunun aynı yerinde takılmıs durumdayım,yardım noolur..simdi akbaaya indim o handan gecerek..akbaadaki rahipleri temizledim ustlerinden guvenligi nasıl kapatacagıma dair notlat cıktı..odalardan birinden dispel field le gectim..ordaki goleme kalbi verdim..'come on' diyip birinci odadaki tasın uzerinde durmasını sagladım yan taraftaki kapı acıldı..ikinci odadaki sifre 113 mus..onu yazdım..kolları indirip kaldırıyorum bise olmuyo...first locks second diye bise var bi anlam veremiyorum...bide su surekli dua edip duran kör rahibin oradaki odanın icinde (yerler bataklık gibi,ustte 3 kalas var)
karsıya gecmeyi beceremedim bi turlu..atladım durdum buyuler yapıom olmuo...kotu durumdayım..simdiden tesekkurler
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye



Turkey
İleti 637

İletim - 18/10/2004 :  14:29:37  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
o 113'ü yazınca yanlış hatırlamıyorsam dispel edip geçtiğin force field'İn tam ön kısmında kalan kapı açılıyordu. oradan geçince başka bir kapı daha var o ise kapalı.. first locks secondda burada geçerli ilk girdiğin kapıyı kapatırsan ikinci kapı açılır oradanda bişeymi alıyoduk ne yapıyoduk.. işin orasını hatırlayamadım.. neyse arkadaşlar takıldığınız yerleri biraz ayrıntılı anlatırsanız hatırlamam kolaylaşır (bakınız chloe) sağolun :)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 27/10/2004 :  19:38:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar shadowwalker varken bana laf düşmez ama ben yine de sölicem.
bak arkadaş o kalasları nasıl geççeni sölim. O kalasların başlarında dikenli bi şey var duvara bağlı. merdivenden inmeden oraya doğru havaya bakarak atla en uca gelmezsen atlayamazsın orayı geçince iserbius la karşılaşcan. sonrası kolay. bi yaratık olcak onu öldürceksin.basit bi oyunmuş ama dedikleri gibi şeytan ayrıntıda gizlidir. sonra tekrar yaz.

Sayfanın En Üstüne Git

chloe
Üye



Turkey
İleti 4

İletim - 28/10/2004 :  12:34:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben zaten oyle atlayarak gecmeyi denemistim de defalarca dusup kalktım olmadı simdi shadowwalkerın dedii gibi yapınca o kalasların orada yol cıkıyo zaten kolaylıkla geciosun...buraları oki de ben simdiye kadar hep yumruk gucuyle geldim buralara kadar.insan goblin vb yaratıkları tek yumrukle indirdim hep.zor olanlara kılıcla girdim fireball vb attım falan da su 'hazinemden uzak durun' diyen sonradan canlanan yaratık ve arkadası gibi yaratıkları nası halletcem bilemiom pek...o hazineyi orda bırakıp gitmeye de icim el vermio...onereceginiz bir buyu,buyuler serisi ne biliim baska bi yontem varmı?yoksa tekrar tekrar save edip bastan acmaya devam mı ediim?simdiden coook tesekkurler.....
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye



Turkey
İleti 637

İletim - 28/10/2004 :  18:56:18  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
o yanılmıyorsam ilk karşılaştığın lich.. akbaadan sonra dövüşmek zorunda olduğun heralde oyundaki en zor yaratık (özelliklede o levelde :)). yanılmıyorsam mezarının yanında bir köşede durup normal saldırılarının etkilerini oldukça azaltabileceğin bir yer olması lazım. yanına summon ettiği yaratığı takmadan sürekli ona saldır. düzgün bir posizyon yakalayabilirsen hem summon edilen yaratığı hemde lich'i mesarın geniş olan tarafında bırakabiliyorsun. tabi bu büyüleri yemene engel olamıyor o yüzden yanında olabildiğince iksir taşıman gerek. kullanacağın büyü aslında o kadar önemli değil... ben oldukça hasar verdiği için immobolize tercih ediyordum lichlere karşı ancak bu ilkinde ya henüz açamamışsındır bu büyüyü yada yeterli derecede büyü yeteneğini geliştirmemişsindir. sürekli fireball atıp canını tüm tutmaya çalış. yok sürekli kaçarak adamı öldürmeye çalışırsan (bu ilk liche pek alan olmadığı için oldukça zor oluyor) o zaman en kolay çizilen büyü olan magic missile'li kullan. kaçak taktiklerde çok işe yarıyor. ezberindeki üç büyüyüde yapabileceğin en güçlü büyülerden seç. yinede kolay olmayacak oldukça can iksiri ve zamana mal olacak. hazineden memnun kalırmısın bilmem ama vatandaş ölünce insan baya bir tatmin duygusu elde ediyor sırf onun için bile birkaç kez öldürmeyi denemeye değer bence :)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000