AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis Takıldım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 25/07/2004 :  17:42:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arx Fatalis'i neredeyse 1 yıldır oynuyorum. ama sırf zohark'ı bulmak için 3 aydır gece gündüz çabalıyorum. yerini bilen varsa lütfen söylesin. çoooooook hayra geçer.

The_unforgiven
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 29/07/2004 :  17:29:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım ilk önce mezarlıkta bir tane kalka bulacaksın.kırmızı birşey.heralde üçüncü seviyesindeydi.diğeri yılan hatunların oradaydı.
seni test edecekler

Umut olan diyarlarlarda tohumlar,her zaman yeşerecektir.
Sayfanın En Üstüne Git

levenge
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 20/08/2004 :  13:51:15  Bilgileri Göster  levenge'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya unforgiven şu KKalkanı almak için Crypt level2 deki taşları zasıl dizecem biliormusun?

The kamboucha mushroom people!
Sitting around all day!
who can belive you?
who can belive you?
Let your mother pray!
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 28/08/2004 :  10:47:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
lütfen biraz daha açrmısın şu testii.(baştan sona)
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 19/09/2004 :  14:17:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bu arx ta zoharkı almaya giderken bi test var ya işte orada altın yılanı alıp 6 tane kolun olduğu yere geldim. Bu kolların hangisi doğru nasıl bilicem. Lütfen yardımcı olun
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 19/09/2004 :  17:17:57  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bir büyü vardı şimdi hatırlayamıyorum adını ama gizleri görmeni sağlayan bir büyüydü (detect secrets yada divine'li bir şey olabilir.. neyse büyücü değilsen büyü parşömenlerini kullanarak yapabilirsin.. yanlız büyü çok önemli oyunda eğer büyüyle ilgilenmediysen parşömenlerle uğraşmak bazen çok zor oluyor hatta sadece levitation ile gidilebilen bölgeler var, veya sadece telekinesis ile belli bir yerde durup alınabilen eşyalar laf aramızda bitirinceye kadar çok kıl olmuştum oyunu sonrada yüzüne bile bakmadım o yüzdende çok fazla hatırlayamıyorum ama o kısımda bu söylediğim (daha döğrusu söyleyemediğim :P) büyüyü yaparsan sorunun çözülecektir.)
birde ilerde bir yerde haritanı aç sürekli aynı yere ışınlandığını ve hiç ilerleyemediğini göreceksin.. neyse oraya gelince yine sorarsın bir arkadaş daha sormuştu ama bir türlü vakit olmuyor son zamanlarda nete zaman ayırmak için. iyi oyunlar.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000