Bizde 2.dönem başlıyacağız o konulara merak ettim ilk dönem 0 düşüyordu zor kurtardık hoca sağolsun ama 2.dönem biraz toparlamak istiyorum da zor konularmış duyduklarıma göre özellikle trigonometri.Bakalım ne yapıcağız =)
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
Kullandığın kelime ve hitaplara dikkat et bilader. Ne burda senin yiğenin var nede argoya yer var. Seviyeyi koruyalım ve fazlada ağır abi dizi-filmlerinin etkisinde kalmasın kimse.
Mesele ortamı germe değil sadece bana "Yiğenim" diye hitap etmesin ve kurallara uyulsun. Not:Kirlilik nedir bilmeyen için edittir.
Valla ben geçen sene fonksiyonu tam olarak öğrendiğimde 1. dönem bitmişti.Yazılılar şöyleydi: 58 68 76 muhaha.4 düşürdüm 2. dönem başka hoca geldi.Zaten konularda kolaydı 85 mi 90 mı ne düştüydü.Valla Fırat yanlış anlamadıysam permütasyon ve kombinasyona kolay demişsin.Burdan sana bir msj iletirim ama halka açık yerdeyiz:D Sen onun zorunu görmemişin bence.