AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 takdir alma sistemi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 20/01/2008 :  14:06:10  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya takdir alma sistemi deişmiş yine bu konu hakkında bilgisi olan war mı?

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 20/01/2008 :  17:11:42  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapılan yeni düzenleme ile:
Yıl sonu puan ortalamasında
70'in altı -> Babayı
70 - 84,99 -> Teşekkür belgesini
85 ve üstü -> Takdir belgesini
almaya hak kazanmıştır.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 20/01/2008 :  18:11:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben taktir alıyorum yine ama bence katı bir sistem olmuş.Çoğu kişi "babayı" alacak.:D
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 20/01/2008 :  18:17:51  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
maşallah bizim okulda zaten topu topu 10 teşekkür alan vardı şimdi hepsi babayı alacak:D
Sayfanın En Üstüne Git

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 20/01/2008 :  18:25:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MEB Binasının önünde kızgın bir topluluk varsa.Slogan atıp,taş atıp cam kırıp akşam tv nizde görünürse anlayın bizim okul,kardeş okulla birleşmiştir ve Ankaraya gitmiştir(Nasıl gitceklerse İstanbuldan)Keh keh.
Şaka maka ama çok üzücü bir durum.
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 20/01/2008 :  18:56:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
buna artık bir dur demek lazım , hükumetin yaptığı kalleşlik artık önemsenemez!!! hükumet eğitim yükünü tamamen üstünden atmak için saçma sapan şeyler yapıyor. meb bakanının kim olduğu umurlarında değil zaten... (meb bakanımızın yiğenleri pkk da militan bu arada...) geleceğimizi kimlere emanet ediyoruz bakarmısınız... ne kadar duyarsız bir topluluğuz demekten bıktım , artık birşeyler yapılması lazım. birkaç arkadaşımla birlikte bir hareket başlatmayı düşünüyoruz. ilk önce bir site açıp herkesi bilinçlendireceğiz yazında 1-2 gösteri planladık , inşallah planlar tutarda bir sürü gencin hayatı kurtulur... ömür dediğiniz şu kısa süre ülkemizde ortalama 52 senedir. bunun da 4senesini geleceğiniz için feda edin diyorlar. sanki tanrıyla sözleşme imzaladı millet... yeni sistem daha bir beter , öss yide kaldırıp sbs şeklinde yapacaklar gençler 20yaşına kadar test kitaplarının arasından bir adım ileriyi göremez olacak artık... bu resmen şerefsizlik başka birşey yakıştıramıyorum. (veya yakıştırdıklarımı söylemeyi kendime yakıştıramıyorum...) 5sene daha bu ümmetcilerle yürümez... Bu arada lütfen duyarsız olmayalım herkes buna karşı ne yapabiliriz fikrini yazsın biz ciddi ciddi birkaç şey planladık ve katılımın çok olmasını umuyoruz...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000