Kullandığın kelime ve hitaplara dikkat et bilader. Ne burda senin yiğenin var nede argoya yer var. Seviyeyi koruyalım ve fazlada ağır abi dizi-filmlerinin etkisinde kalmasın kimse.
Mesele ortamı germe değil sadece bana "Yiğenim" diye hitap etmesin ve kurallara uyulsun. Not:Kirlilik nedir bilmeyen için edittir.
Parabol kolay da permütasyon kombinasyon inanılmaz gıcık bence.Derya resmen.Hoca da çok seviyomuş konuyu aksi gibi yandık ki ne yandık.adam m1 topluyo zaten tutuşturcak yazılıda elimize:D Adam diyoruz ki hocam zor sormuşsunuz cvp şu o Allah'ın emri zaten:D
ben bu yıl mantık konusundan acaip gıcık aldım . yazılılarda hep o yüzden kaybettim ya . x( bağıntı ve fonksiyonda çok kolay geldi onları rahatlıkla yaptım suanda da hiç soru kaçırmıyorum xD lise 1'm bu arada xD
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Parabol kolay da permütasyon kombinasyon inanılmaz gıcık bence.Derya resmen.Hoca da çok seviyomuş konuyu aksi gibi yandık ki ne yandık.adam m1 topluyo zaten tutuşturcak yazılıda elimize:D Adam diyoruz ki hocam zor sormuşsunuz cvp şu o Allah'ın emri zaten:D
kolay o ya permütasyon kombinasyon x)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011