AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 Notlarınız nasıl?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 22

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 29/01/2008 :  20:27:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kullandığın kelime ve hitaplara dikkat et bilader. Ne burda senin yiğenin var nede argoya yer var. Seviyeyi koruyalım ve fazlada ağır abi dizi-filmlerinin etkisinde kalmasın kimse.

Mesele ortamı germe değil sadece bana "Yiğenim" diye hitap etmesin ve kurallara uyulsun.
Not:Kirlilik nedir bilmeyen için edittir.

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 29/01/2008 :  23:07:01  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sakin beyler..Arkadaşın kötü bi amacı yok bu kadar tepkiye gerek yoktu death.Chessmaster lütfen cevap verme ki konu dağılmasın

Not:Kirliliğe gerek yok,kirliliği başlatan için edittir.
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 29/01/2008 :  23:22:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Parabol kolay da permütasyon kombinasyon inanılmaz gıcık bence.Derya resmen.Hoca da çok seviyomuş konuyu aksi gibi yandık ki ne yandık.adam m1 topluyo zaten tutuşturcak yazılıda elimize:D
Adam diyoruz ki hocam zor sormuşsunuz cvp şu o Allah'ın emri zaten:D

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 29/01/2008 :  23:42:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bu yıl mantık konusundan acaip gıcık aldım . yazılılarda hep o yüzden kaybettim ya . x( bağıntı ve fonksiyonda çok kolay geldi onları rahatlıkla yaptım suanda da hiç soru kaçırmıyorum xD lise 1'm bu arada xD

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/01/2008 :  23:49:45  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
By prince tarafından yazılan:

Parabol kolay da permütasyon kombinasyon inanılmaz gıcık bence.Derya resmen.Hoca da çok seviyomuş konuyu aksi gibi yandık ki ne yandık.adam m1 topluyo zaten tutuşturcak yazılıda elimize:D
Adam diyoruz ki hocam zor sormuşsunuz cvp şu o Allah'ın emri zaten:D

kolay o ya permütasyon kombinasyon x)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 22 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000