AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 Notlarınız nasıl?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 22

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 31/01/2008 :  16:09:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kolay demeyelimde karışık diyelim ortası olsun

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 31/01/2008 :  19:05:00  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Alt tarafı 3 adam 5 sandalyeye değişik değişik oturcak xD

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 31/01/2008 :  21:01:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
By prince tarafından yazılan:

Tokat Fen Lisesi'ndeyim ben de.Maalesef okula 1. olarak girmiştim geçen sene onun baskısı var biraz üzerimde.Çok inek arkadaşlar var maalesef adamın canını sıkıyorlar.Sonuçta benim bi karizmam var okula 1. girmiştim ama o da dağılıyo sanırsam.Her neyse azcık çalıştım 80 altında hiç bir notum yok hepsi 80 üstünde.Fizik kimya biyoloji 90ın üstünde hatta:D Fırat sana da acıdım ya:D
Ama her şey bu kadar iyi değil tabi.Mesela tatilde her istediğim zaman bilgisayar oynayamayacağım:S

Ahahah sonunda bi hemşerimi buldum.

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 31/01/2008 :  23:34:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CRAYZZY tarafından yazılan:

alıntı:
By prince tarafından yazılan:

Tokat Fen Lisesi'ndeyim ben de.Maalesef okula 1. olarak girmiştim geçen sene onun baskısı var biraz üzerimde.Çok inek arkadaşlar var maalesef adamın canını sıkıyorlar.Sonuçta benim bi karizmam var okula 1. girmiştim ama o da dağılıyo sanırsam.Her neyse azcık çalıştım 80 altında hiç bir notum yok hepsi 80 üstünde.Fizik kimya biyoloji 90ın üstünde hatta:D Fırat sana da acıdım ya:D
Ama her şey bu kadar iyi değil tabi.Mesela tatilde her istediğim zaman bilgisayar oynayamayacağım:S

Ahahah sonunda bi hemşerimi buldum.

Sen Tokatlı mısın?Ben değilim deFırat bi soru gösteririm feleğin şaşar valla o kadar kolay değil.Sen anadoludasın tabi.Bura fen lisesi öyle soru yok.Sordu mu m1 soracak aşağısı kurtarmaz

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

garsons
Üye

Cyprus
İleti 128

İletim - 01/02/2008 :  04:38:57  Bilgileri Göster  garsons için bir ICQ İletisi Gönder  garsons'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
forum süper olmuş ya maşallah arkadaşlar soru bile paylaşıyo :) ne kadar bilgili ve verimli bi forumuz uzun süredir girmiyodum ama kalitesinden hiçbişey kaybetmemiş.bu arada arkadaşlar lisede bu fonksiyondur trigonometridir iyi öğrenin üniversitede benim gibi başınız ağrımasın sonra :)

Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 22 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000