AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 item kasma rehberi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

starcraft2
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 05/11/2007 :  21:20:10  Bilgileri Göster  starcraft2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
rune den bahsetmiyorum rune tamamen sans isidir hf den hel rune de dusebilir max gul duser asil degindigim konu uber itemler.

tmm su konu da sana katiliyorum mep kes dusenleri sat ama
1. 1500 mf yapmak zor.
2. oynadigim server da hile yok yani dupe yok (gul a enigma satiliyor nasil işse...)
3. oynadigim server da noob yok ve kisi sayisi az
4.sagol tekrardan

in d2
Sayfanın En Üstüne Git

starcraft2
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 05/11/2007 :  21:21:12  Bilgileri Göster  starcraft2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ha bi de o dedigin yer de contes war orada da max ist atiyor bildigim kadar ya da Lo ikisinden biri

in d2
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 05/11/2007 :  22:23:10  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e zaten belirtmek istediğim nokta oyunda en değerli eşyalar rune lar.İster sakla runeword yap ister o istediğin epic itemlere sat.Karar senin tabii.Ama private server da oynuyorsan beni dinleme:) oranın ticaret dengesini bilemem tabii.

Valla canım çekti şimdi:D hazır wow u bırakmışken diablo ya mı başlasam ne;)
Sayfanın En Üstüne Git

starcraft2
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 06/11/2007 :  19:10:48  Bilgileri Göster  starcraft2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gel bizim private server a belki senin hf ni alirim rush karsiliginda :D ama yok gel yardim ederim

in d2
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 06/11/2007 :  20:06:42  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok ya boşuna mı orjinal aldım:D paşa paşa battle.net te oynarım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000