onların ne olduğunu hatırlamıyorum ama gereksiz zaten ben hep runeword kullanırdım ve hala da prolar runeword kullanır.Sana tavsiyem 1500 mf yapıp meph ten düşenleri rune a satman sonra ister kendi runeword unu yap ister satın al.Ama bence ticaret oyundaki en karlı iş.Eline bir ist rune geçirdin mi iyi kullanabilirsen birkaç gün içinde zengin olabilirsin.Ama sabırlı olman gerek.Nasıl olsa kimse almıyor diye fiyatı düşük tutma hep yüksek tut.Sana bir tavsiye daha Türklerle ticaret yapma malesef hepimiz birbirimizi kazıklıyoruz:S
İkinci bir zengin olma yöntemi daha var.Eğer şanslıysan ve karşına bir noob çıkarsa onu hf ye kadar boost et.Hf den çıkanları da sen al.Bu da bayağı karlı bir yöntem ama hf nin ne olduğunu bilmeyen birisi karşına herhalde ayda bir çıkar.
Son yöntem ise sürekli yeni karakter kasıp hell de hf açmak.Ancak bunun için 4-5 kişilik bir klana ihtiyacın var.Ben bu yöntemle bir günde üç hf açabiliyordum.Ama klanın biraz deneyimli olmalı.
Ha bir yöntem daha vardı unutmuşum act1 de neredeydi tam hatırlamıyorum ama sanırım quest4 ü bitirdiğin yerdi.Oraya sürekli gidersen sana rune ve key düşer.Belirli key leri birleştirip organ yaratabilirsin ki bunlar cidden iyi para eder.Ve eğer şanslıysan belki high rune düşebilir ama bu şans 0,5% den az.Mesela zod rune un düşme katsayısı 0,000016% gibi birşeydi:D ayrıca bunlara mf nin etkisi olmadığını da biliyorsan tek şansının hf olduğunu anlarsın^^