Ya bu arada batu sen bilirsin.Bir arkadaş buldum battle.nette.benim assassin e falan manyak eşyalar verdi sağolsun :) +2 skill,+1 martial art 200 dmg falan.Ama adamda bir eşya var herhalde.Wirl wind yapıyor.O barbarın büyüsü.Assa ile ww.İstedim silahı vermedi tabi :) Bakıyorum battle order yapıyor.Teleport yapıyor.Adam uçmuş.Tek karakterle her büyüyü yapıyor.Bilen var mı ww yaptıran silah :) nerlerden düşer?
onlar düşmez.O eşyalar oyunda olabilecek en süper eşyalar.Zamanında hepsine sahiptim:D Adam belli ki combat kasmış.Enigma denen "runeword" ile teleport yapıp diğer bir ismini unuttuğum runeword ile ww yapıp adamı kesiyor.Runeword nasıl mı yapılır?Lod a hoşgeldin:) Belli başlı rune lar vardır.Bu runeleri SIRASINA göre socketli bi itema takarsan o eşya çok üstün özellikler kazanır.Rune ları nasıl mı bulacaksın?Bunun için ticari zekanın çok üstün olması lazım çünkü herkesin öyle.Ayrıca çok sabırlı olman şart.Eğer ticareti beceremiyorum diyorsan(ki daha beceremeyen Türk tanımadım:D) o zaman Mephisto run,contess run vb. yapman gerek.Mephisto dan eşyalar çıkar ve bunları rune karşılığında satarsın.Contess ten ise "key" çıkar.Ayrıca dandik rune larda çıkar ama gereksiz.Key ler seni biraz aşıyor sanırım.
-3 tane key çeşidi var.İsimlerini hatırlamıyorum.Bu her çeşit key den 3 tanesini toplaman gerek.3 tane aynı çeşit key i topladığın zaman horadric cube e koyacaksın ve bir tane organ yapacaksın.Tüm gerekli olan keyleri topladığında 3 tane organın oluyor.Ve sen bu organları tekrar H.C. ile transmute ediyorsun(act5 town da) ve karşına bir portal açılıyor.Bu portal oyunun en zor ve en zengin yeridir.İsmini unuttum ama tristram ın aynısıydı.Sadece karşına çıkan yaratıklar 90+ ve bir ultra baal,mephisto ve diablo yla savaşman gerekir.
Yani bunu yapman için öncelikle o arkadaşının sahip olduğu kadar iyi eşyalara sahip olman şart:D O yüzden keyler senin için ticarete giriş biletin olacak.3 tane organ bir ist rune a eşit sanırsam.Ya cskn açıkçası ticareti sana anlatamam kazık yiye yiye öğrenmen gerekiyor.Valla sen şanslısın benim soracak kimsem yoktu gittim enigma yapmak için olan runeları sırasız dizdim boşa gitti herşeyim:D
vay be oyunun neleri varmışda bilmiyormuşuz :) Bende de birkaç rune var ama düşenlerden topladim :) ith rune,eld rune, eth rune, birde eft rune mu var bunlardan 2 şer tane olan falan var.Sen o dediğin doğru sırayı biliyor musun :) taşları dizme sırası. Ya o adam aşmıştı zati :) adam silahları full rune larla dolu.Bana WW lazim cok özendim :)