Evet arkadaşlar Sizden assassin için yardım etmenizi istiyorum.Yeni aldım ek paketi.Söyle bir hero editorde baktım özelliklerine ama tabi pek yeterli olmadı.Karanlık,telekport gibi birşeyi var.Bumerang falan atıyor :) Hangisine yoğunlaşayım fikirlerini almak istedim.
Evet assasin gerçekten çok çok iyi bir karakter.Açıkçası beni kesebilen seyrek karakterlerden biriydi;) Ama hiç beceremediğim için sana yardım edemeyeceğim:(
İki çeşit var:
-Light trap assa(düşmanın res i varsa işe yaramaz) -En iyisi ise combat assa.Bir iki vuruşta indirir.
dedim ya light yaparsan karşında ki res ile karşılar ancak eğer gerçekten çok çok zengin isen light res i eksilere indirebilecek runewordler var ama o kadar zengin olduğunu sanmıyorum;) bence sen pala aç zengin ol sonra wind druid aç
Dur daha duriede geçmedim :) zaten bakarsam ancak cuma günü bir yarım saat bakabiliyorum.Öss olayı işte :( duridin hayvanlarla olan bağını biliyorum sadece :) Paramda yok zaten level 2 assassin in ne kadar parası olsun :P Yazın dediklerini yaparım...