AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

sward
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 10/04/2010 :  11:36:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bu oyunu oynadım hılelerıyle baya gectım o yılanlarda kılıcı yılanın arkasındakı duvara vur kıtap yanınca kasayı ac yılan var altın onu al ve o 8 kolun yanına gıt orda kıtabı ac bır goz olcak ustunde unlem ısaretımı ne var onu yap kollar bır taneye donusecek o kolu ac bıtane gorunmez adam cıkacak o adamı takıp et bı oada gırcen orda odacıklar olacak o odacıkların ıcınde 1 er tane kol hepsının yanına ayrı bıse koy gozleme tası olcak ona tıkla sana hangı kolu acacagını gosterecek ordan sonrasında gorunmez adamı oldurcen ondan sonrasını sız kendınız bulun
Sayfanın En Üstüne Git

arlega02
Üye

İleti 2

İletim - 08/11/2011 :  00:30:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun için türkçe yama hazırlıyorum ::http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?4212-Arx-Fatalis-T%C3%BCrk%C3%A7e-%C3%87eviri-Projesi&p=62214#post62214
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 29/12/2013 :  00:08:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaklaşık 20 günümü alan bir oyundu kendisi. oynayacaklara baştan tavsiye internette ingilizce tam çözümüne bakın. oyunda çok fazla takıldığım kafayı yediğim çok yer oldu. oyun türkçeye de çevrilmiş internetten aratıp bulabilirsiniz. hatta buradan da oyunu türkçeleştiren kaan şenadım'a teşekkürlerimi sunuyorum. çok başarılı bir yama hazırlamış ufakta bir rehber hazırlamış takılabileceğiniz yerler ve görevler için.

oyuna gelecek olursam, güneşin sönmesiyle insanlar ve diğer ırklar yerin altına 7 katlı bir krallık kurarlar her katta ayrı bir ırk yaşamaktadır. bir goblin hapisanesinde hiç birşey hatırlamadan uyanırsınız. oradan kaçarsınız ve bir yeraltı kalesine rastlarsınız. savaşçılar ölmüş kale yıkık bir haldedir. kale komutanı ölmek üzereyken sizi krala haber yollamasını istemesiyle konuyu dalar yeraltı krallığını tehlikeye sokan bir tarikatın varlığını öğrenerek senaryonun bir parçası olursunuz.

kendimce oyunun artısını eksisini yapacak olursam:

artıları:
+senaryosu
+büyü yapma sistemi( oyunda çeşitli büyü taşları var. bu büyü taşlarına sahipseniz üstündeki şekli havaya çizerek büyü yapıyorsunuz. )
+görev dışı ilginç detaylar (şöyle açıklayı vereyim: mesela oyunda goblinler trolleri kullanarak çıkardıkları madenleri satıyorlar. baş trolle konuştuğunuzda ticaret yapmayı bilmediklerini söylüyor. oyunun bir yerinde bir ticaret kitabı buluyorsunuz bunu eğer baş trolle verirseniz artık goblinlerle çalışmıyorlar.)
+ mutfakta yemek yapabilmek , iksir hazırlayabilmek , demirci ocağında kendi silahını yapabilmek...
+ oyundaki kitaplar, günlükler...çok fazla değiller ancak kendini tavuğa dönüştüren lord ınus'un günlüğü gibi zevkli şeyler çıkıyor arada.

eksiler

- oyun özgür bir ortam sunmuyor hiç.
- yan görevler ve karakterle iletişim çok az.
- oyunda görevini anlayabilmek çok zor. görev veriliyor ancak bir başlangıç noktası falan bulamıyorsun. bol bol tam çözüme baktım.
- katlar arası transfer noktası çok az. bir yere kadar ilerleyip gerekli bir şeyin olmadığını görünce akılsız başın cezasını ayaklar çekiyor.
-ticaret. 300 altına sattığınız bir nesneyi geri almak için en az 750 altın gerekiyor. bu kadar kazıklıkta olmaz yani.
- buglar hangi oyunda yok ki diyeceksiniz. artıya mı eklesem bilemedim bazı zorlu düşmanlarda benim lehime olmadı da değil.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. ufak bir tavsiyem olacak oynayanlara veya oynayacaklara, oyunda havada asılı kalma büyüsü çok önemli ve gerekli. bunun içinde 3 taş gerekli ilk ikisini buluyorsunuz oyunun gidişatında 3. gerekli taşı(movis) 5. katta ikiz satıcılar satıyor onu mutlaka alın.

özetleyecek de olursam grafik aşığı değilseniz sağlam kurgulu kafa yoracak bir oyun isterseniz bu oyun size göre. türü rpg ancak bir gothic,bir oblivion tarzı gezer tozarım haritada diye beklemeyin.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000