Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/03/2007 : 20:09:26
|
E ben diyorum siteyi toptan değiştirip arkadaşlık sitesi yapalım, paraya para demeyiz diye, ama dinlemiyorlar işte :P
Neyse aybüke, taşın altına elini kimse sokmak istemeyince, bunu tek yapan insanın da haliyle yalnız kalması normal oluyor tabii. Ama yöneticilerin burada olan açıklamalarını direkt üstüne yönelik almamanı tavsiye ederim, genele yönelik açıklamalar hepsi.
Forum bozuldu deniyor. Kimler diyor? 'Eskiler'. Şimdi durum şu. Siteden kendi istekleriyle ayrılan üyelerin dışında, bir de hayatın zorluğu nedeniyle giremeyen üyeler var. Bunu da unutmamak lazım. Millet iş güç sahibi oldu, çoluk çocuğa karıştı resmen. Ben kendi adıma konuşayım, foruma üye olduğumda Lise 1'deydim, şimdi üniversite bitiyor, az daha uğraşırsam, yazarlığımı çocuğuma devredicem :) Hal böyle olunca belki 2-3 sene sonra ben bile giremeyeceğim işten güçten, çoluktan çocuktan [öeh? :)].
Diğer kendi istekleriyle ayrılan üyelere gelince. Doğrudur forum bozulmuş gibi gözüküyor olabilir. Nedendir, yaşlar ilerlemiştir, olgunlaşılmıştır ve yeni gelen üyelerin mesajları onları açmamaktadır.
Dodo, şikâyet edip duruyorsun da, az başımızı ağrıtmadın hatırlatırım mazide :))
Herkese eşit miktarda iş düşüyor, eğer bozukluk var diyorsak. Bizdeki hata, siteyle içerik olarak doğru düzgün ilgilenemiyor olmamız. Siteyi güncel tutsak, altyapıyı yenilesek, tasarımı dizaynı değiştirsek, forumu geliştirsek, belki daha çok üyemiz olacak ve burası daha çok çeşitlenecek. Ama iyi ama kötü bilemeyiz ancak tek sesliliktense çeşit iyidir kanaatimce, iyi ve kaliteli işler aradan sıyrılır her zaman.
Yani uzun lafın kısası, hepimize iş düşüyor ne diyebilirim başka. Hea şunu belirteyim, siteden ayrılan üç beş kişinin devamlı isminin tekrarlanması can sıkıcı olmaya başladı bu 1, eğer beğenmedikleri birşeyler olduysa zamanında bunu burada gerginlik yaratarak değil gerekirse bizimle mail aracılığı ile iletişime geçerek yapsalardı. Bir hata yaptığımızı mı düşünüyorsunuz, bir şikâyetiniz mi var? Aşağıda bununla ilgili mail de var dileyene...
Eklemeler:
1) Artık rica edeceğim Serbest Bölüme vurun abalıya durumu yapılmasın. Acı ama gerçek, serbest bölüm olmasa çoktan bitmişti herhalde forum. Kaç kişi kaldı oyun konuşan? E her konu da 'Kültür Sanat' veya 'Genel Tartışmalar' kategorisine girmiyor. Gereksiz konular olsa da upuzun giden çok ciddi tartışmalar da var, öbürlerinden rahatsız olmaktansa bunlardan yararlanmaya bakılmalı.
2) Online Kafe benim fikrimdi, benim açtığım bir konuydu. Aşırı geyikten öte, daldan dala güzel konulara sarılabilirdi diye düşünmüştüm, ama 'kafe' kelimesinden ötürü, sanal bir kafe mantığı algılandı sanırım, yanlış yere gitti konu bir müddet sonra düzeldi. Ama anlamadım gerçi konu forumun yapısına mı içerik olarak yanlış kaçmış, tartışma mı çıkmış, birilerinin canı mı sıkılmış, nolmuş... |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 18/03/2007 : 20:20:22
|
Daha açıklayıcı olamazdı sanırım, teşekkür ederim. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 18/03/2007 : 22:32:14
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
E ben diyorum siteyi toptan değiştirip arkadaşlık sitesi yapalım, paraya para demeyiz diye, ama dinlemiyorlar işte :P
Yavaş yavaş. Reklamdan başladık işte... |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 19/03/2007 : 11:39:52
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Doğrudur forum bozulmuş gibi gözüküyor olabilir. Nedendir, yaşlar ilerlemiştir, olgunlaşılmıştır ve yeni gelen üyelerin mesajları onları açmamaktadır.
Evet, oldukça yerinde bir tespit olmuş. Arada bir eski mesajlarıma denk geliyorum da "lan bunları ben mi yazdım" diyorum, kızarıyorum resmen. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 19/03/2007 : 19:33:00
|
Eheh o birşey mi, benim ilk zamanlar bir mesajlarım var forumda sene 2001, 'sorry' ile bitiriyorum cümleyi hatta cümle de perişan zaten :))) 5 senedir sürekli insanlarla böyle etkileşim halinda olmak özellikle bunu 'yönetici' vasfıyla yapmak bana da çok şey kattı açıkçası, bunu göz ardı etmek mümkün değil. |
 |
|
Konu  |
|
|
|