Oyun sitesini çok severek giriyorum inceliyorum forumlarında takılıyorum gerektiği yerde yeni oyunları inceliyor , gerektiği yerde hilelere bakıyorum :D neyse baya uzun zamandır bu site takılıyorum ve artık bence bu sitenin tasarımının bir değişikliğe ihtiyacı var çünkü öbür sitelere girdiğimde o estetikliği görünce niye burda yok diye kendi kendime soruyorum isim vermek istemem ama m....k....com ( anlayanlar anlar ) çok güzel bir tasarıma sahip ve beni şahsen büyülüyo yani aynı basarıyı sizlerden de bekliyoruz...
Oraya değil de Önerileriniz & Eleştirileriniz bölümüne yazalım. Malum bu forum bu günler için var.
Tasarıma gelirsek. Yenilenme zamanı geliyor olabilir. Tasarımcımız, site sahibimiz (herşeyimiz :P) pek el altında değil. Uygun olduğunda ilgilenecektir mutlaka. MK.com'un tasarımına gelince, hiç beğenmedim. Her zaman sadelikten yana olduğumu belirtmek isterim.
Tasarım olarak çok geride kaldı OS rakiplerine göre. E içerik desen çok daha kötü durumda. Sanırım birtek forum ayakta kalabildi. meke'nin de tasarımını çok beğendim, tam kıvamında.