|
Yazar |
Konu  |
bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191 |
İletim - 26/03/2007 : 23:22:01
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Eheh o birşey mi, benim ilk zamanlar bir mesajlarım var forumda sene 2001, 'sorry' ile bitiriyorum cümleyi hatta cümle de perişan zaten :))) 5 senedir sürekli insanlarla böyle etkileşim halinda olmak özellikle bunu 'yönetici' vasfıyla yapmak bana da çok şey kattı açıkçası, bunu göz ardı etmek mümkün değil.
AHahahahahah büyümüssün lem sen.Lem nice afacanlar burda adam oldu İvanım ya.Evlenip barklandılar çoluk çocuk fln.Lem buraya üye olduğumdan beri 3 tene iş değiştirmişim ben annahaha... Ah Avaris ah, bu adam eskiden böle deeldi gayet mülayim biriydi ;) ne hale getirmişler seni hocam ya baarıp çaaran asabi biri olmuşsun.Bence Kaan izin versin bi tatile cık ;) Aybüke'ye gelince; eskilerin burayı bıraktığı fln yok.Hala izliyoz arada bi yazıyoruz.Ama nası derler bizim kuşak artık vakit ayıramıyor.Ne ben, ne lazadam, ne murcey, rappier ,yamyam fenerli hakkı fln Eskisi gibi boş vaktimiz yok.Yüklerimiz ağırlaştı.Gerçek hayat kolay değildir. |
3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez 
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 26/03/2007 : 23:49:49
|
Kabul etmek gerekirki hepimiz eskiye oranla bir miktar olgunlaştık, ne kadar direnmeye çalışsak da! |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 26/03/2007 : 23:54:16
|
alıntı: bombula tarafından yazılan:
AHahahahahah büyümüssün lem sen.Lem nice afacanlar burda adam oldu İvanım ya.Evlenip barklandılar çoluk çocuk fln.
Neredeyse ben de evliliğe ilk adımımı atıyordum :) Olmadı. |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 27/03/2007 : 00:37:45
|
Keşke forumun en eski halini görebilseydim, hoş o zaman bayağı bi küçük olurdum bi işe yaramazdı :) |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 27/03/2007 : 01:19:57
|
Mülayim? Hala yeterince serinkanlıyım. Klavye arkasında pek görünmüyor olabilir. Asabi göründüğüme bakmayın, yoga üstadından daha sakin yazarım o yazıları. Beni sinirlendirebilmek her babayiğidin harcı değildir :). Forumda bazen birinin "kötü polis" olması gerekiyor. Kro'lar hafta içi izinli olunca başıma kaldı :). Ben de bu işte biraz ustalaştım galiba.
Tatile gelince. Bana her gün tatil :). Veya bize tatil uğramaz. Bakış açısına bağlı :). |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|