|
Yazar |
Konu  |
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 18/03/2007 : 02:52:00
|
Bu forumla değil, insanın kişiliği ile alakalı bir konu. Yanlışında ısrar edecek adama söyleyeceklerimi cilalı pakette, mor kurdele ile süslenmiş olarak sunsam da bir şey değişmez. Forumu ilgilendiren boyutu da 3-5 gereksiz mesajlaşma olur en fazla.
Bazı konularda da "yumuşaklık" toleransımı fazlasıyla zorladım. Tarzımı beğenmeyen benimle bu konularda tartışmaya girmesin. Benim için daha ötesi yok. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 18/03/2007 : 17:13:03
|
[quote] tarafından yazılan:
Aybüke, kimler niçin gitmiş; şunu net bir şekilde yazar mısın? Merula hariç, onun durumunu zaten biliyorum. Merak ettiğim Smeagol, Kabil ve Major için ne yazacağın (Kabil de bırakmadı ya forumu, neyse).
Serbest Bölüm'de ne gibi bir sorun var peki? Diğer bölümlerde olduğu gibi kurallara bağlı kalmamızı mı istiyorsunuz orada da?
Msn'de kiminle konuşsam o.s.nin eski tadı kalmadı diyorlar. Ne yani, forumun eleştiri bölümünde bunu bir tek ben dile getirdim diye günah keçisi mi ilan ediliyorum?
Serbest Bölüm'de olanları yöneticilere yönelik yazmamıştım zaten, sinirim yeni üyelerin orada evcilik oynamasınaydı, msn gibi kullanılmasına. Evet ben de msn gibi kullandım zamanında ama uyarıldığımda durmayı bildim. En iyi arkadaşlarımı, hatta erkek arkadaşımı bile bu forumda buldum ben. Şimdi, Serbest Bölüm'de bir konuyu bir kaç kişiyle işgal edip bunları anlatsam (ya da birileri anlatsa) çok göze batmaz, eski üyeler olsaydı eminim ki yapan taşlanırdı (sadece yöneticiler tarafından değil ama). Demek istediğim de bu biraz, duyarsızlık. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 18/03/2007 : 18:20:23
|
Dediklerinde genel olarak haklısın ama 'şu' çok dikkatimi çekti. :)
alıntı: En iyi arkadaşlarımı, hatta erkek arkadaşımı bile bu forumda buldum ben.
Neymiş be bizim forum. :D |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 18/03/2007 : 19:12:57
|
Cevherleri de görmek lazım şimdi.. :) |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|