AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Cepten ara, msn al, msj yolla... (Yeniden açıldı.)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 17/03/2007 :  18:27:38  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bir öneri sundum.Bunu nasıl bir polemik yaratıcı mesaj olarak gördün anlamadım.Bence yazdığım şeyleri ya yanlış anlıyorsun ya da farklı şeyler olarak türetiyorsun.Gördüğün gibi sen polemik yaratacak bir mesaj attın,bende cevap veriyorum ve konunun akışı bozuluyor.Neyse ki ikimizde olgun insanlarız,kural harici bir davranış sergilemeyiz.Ancak bildiğin gibi forumda yaşı küçük üyelerde var.Bu kural onlar için.

Benim dediğim kural yazdığınla tam olarak aynı değil.Mesela serbest bölümde biri bir konu açtı diyelim(saçma bir konu olsun).Bir üyenin bu kişiye "Sen ne saçma konu açıyorsun,ne gereksiz bir insansın" gibi tepki verme hakkı olmamalı.Üstelik aynı olsa bile neden bir yaptırım sergilenmiyor?
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 17/03/2007 :  19:14:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar tamamda giden gider kalan kalır.Sonuçta burası bir forum ve 13 yaş sınırı koyamayız.Forumun çoğu -14 zaten.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 17/03/2007 :  22:04:21  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

Ben bir öneri sundum.Bunu nasıl bir polemik yaratıcı mesaj olarak gördün anlamadım.Bence yazdığım şeyleri ya yanlış anlıyorsun ya da farklı şeyler olarak türetiyorsun.Gördüğün gibi sen polemik yaratacak bir mesaj attın,bende cevap veriyorum ve konunun akışı bozuluyor.Neyse ki ikimizde olgun insanlarız,kural harici bir davranış sergilemeyiz.Ancak bildiğin gibi forumda yaşı küçük üyelerde var.Bu kural onlar için.

Benim dediğim kural yazdığınla tam olarak aynı değil.Mesela serbest bölümde biri bir konu açtı diyelim(saçma bir konu olsun).Bir üyenin bu kişiye "Sen ne saçma konu açıyorsun,ne gereksiz bir insansın" gibi tepki verme hakkı olmamalı.Üstelik aynı olsa bile neden bir yaptırım sergilenmiyor?

Konu hakkında benzer tartışmalarımızın olması ve senin o mesajının benim attığım diğer mesajın akabininde gelmesi nedeniyle ister istemez ufak da olsa bir ön yargıyla yaklaşasım geldi, pardon.
Her gördüğüm fazla cıvık konuya elimden geldiği kadar kibarca uyarı niteliği taşıyan mesajlar atıyorum, benzerlerini de yapanlar var ve senin dediğin gibi laf olsun diye mesaj atanlar da var. Bu kişileri ayrı ayrı, tarafsız bir biçimde gruplandırabilmek oldukça zor ve sonuçta da dedikleri az çok doğru şeyler. Ha usluplarımız belki tamamen farklı ve yanlış şeyler yapıyorlar ama yanlış kelimeler kullananlar da uyarılmıyor değil, bunun üstünde bir yaptırım da fazla abest kaçar gibi geliyor bana.

alıntı:
Arkadaşlar tamamda giden gider kalan kalır.Sonuçta burası bir forum ve 13 yaş sınırı koyamayız.Forumun çoğu -14 zaten.

Şunu açıklığa kavuşturalım, giden kişilerin çoğunluğu zoraki sebeplerden ötürü forumdan ayrılmıştır. Forum bozuldu diye forumdan kendi kendini meneden sayılı umumi kişilerden biri Can (NoDoubt)'dır ki o da geç olmadan yaptıklarının yanlış olduğunu anlamış ve daha fazla OyunSitesi'siz kalamayıp ani bir manevrayla foruma dönüş yapmıştır. :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 18/03/2007 :  00:27:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Forumdan ayrılmam Avarisle ciddi bir tartışmanın ardından olmuştu. Konu buna benzerdi.
İnsanlar haksız olsalar dahi, sert tepkiler karşısında kararlarını değiştirmeyecekleri gibi kendi fikirlerini daha da şiddetli savunmaya başlarlar.
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 18/03/2007 :  01:25:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eee, ciddi tartışmamızı hatırlayamadım.

Tepkim sert midir? Evet, sert. Sebebini de yazdım. Bu tarz muhabbetleri gereksiz buluyorum ve artık sıkmaya başladı. Ha bu tarzım insanların yanlışlarını kabul etmelerine engel mi oluyor? O da benim derdim değil. Pek kendimi şirin gösterecek havada hissetmiyorum.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000