|
Yazar |
Konu  |
Undertaker_Kane
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/01/2007 : 14:13:52
|
arkadaşlar be değerli yöneticilerr
serbest bölüm neden iletii sayısını arttırmıyor üyelerin çoğu orda bir sürü ileti atıyorlar ama ileti sayısı artmıyor nedenini öğrenmek istiyorum vede ileride arttıracak mı merak ediyorum |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 03/01/2007 : 14:24:53
|
Zamanında gereksiz mesaj atanların sayısı bir hayli yükseldiğinden kaldırılmıştı.
Sen ve senin gibi arkadaşlar oldukça da kalkıcağını sanmıyorum. Üzgünüm senin adına... |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 03/01/2007 : 14:54:37
|
4 yıllık üyeyim hala 1000 küsür mesajım var fazla takmayın bu mesaj işini bence... |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 03/01/2007 : 15:28:15
|
Önemli olan mesajların sayısı değil, içeriği.Emin olun az ve öz mesaj atan arkadaşlar daha kıymetli oluyor.En azından kaliteli mesajlar attıklarından özlenebiliyorlar. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 03/01/2007 : 15:43:14
|
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Önemli olan mesajların sayısı değil, içeriği.Emin olun az ve öz mesaj atan arkadaşlar daha kıymetli oluyor.En azından kaliteli mesajlar attıklarından özlenebiliyorlar.
Harfi harfine,katılıyorum.. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 03/01/2007 : 17:06:40
|
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Önemli olan mesajların sayısı değil, içeriği.
Ahah bir laf daha var ona benzemiş, boy, işlev falan :P
Ehm neyse...
6 seneye varan üyeliğim, 4 senedir de yöneticiliğim var. 2000 olamadım hâlâ yanarım ona yanarım :P İşin şakası bir yana, bir önceki konunda "arkadaşlarım ileti kassın diye şifremi verdim" demen, serbest bölümde mesaj sayısının artmamasının ne kadar yerinde olduğunu açıklıyor zaten. Forum sisteminde hiçbir işlevi yok mesaj sayısının, ama HighVoltage'in dediği gibi yaparsanız, akıllarda "+rep(?)" kazanırsınız zaten... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|