Önemli olan mesajların sayısı değil, içeriği.Emin olun az ve öz mesaj atan arkadaşlar daha kıymetli oluyor.En azından kaliteli mesajlar attıklarından özlenebiliyorlar.
Harfi harfine,katılıyorum..
Aynen bende katılıyorum
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
tam 1 haftadır uyeyım ve cok yenı oldugumu en azından ben bılıyorum ve kelımelerıme dıkkat ederek mesaj atıyorum ve bundan sonrada ıyı mesajlar atacagıma ınanıyorum sevgılı yonetıcılerıme bayramınız kulu mutlu hayırlı olmasını vesıle edıyorum yenı yılınız cok paralı gecer ve huzurlu gule gule
serbest bölüm neden iletii sayısını arttırmıyor üyelerin çoğu orda bir sürü ileti atıyorlar ama ileti sayısı artmıyor nedenini öğrenmek istiyorum vede ileride arttıracak mı merak ediyorum
Daha ne istiyorsun.torres17 ile bütün sayfayı kapatıyorsunuz zaten örn; -Kim söylüyor 1. videodaki şarkıyı -Cezamı? -Sanmam cezanın sesi değil o -Ben cezaya benzettim -yenilerdendir -fuat? -fuatmı duymadım bile ?
Yöneticiler lütfen dikkat edelim forum kirliliği oluyor.Sadece 1 konuda değil her konuda böyleyDİler.