AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Avatar ve imza konusunda geniş çaplı düzenleme
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 18/11/2006 :  00:54:09  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Forumumuzun değerli yönetici kadrosuna;

Bildiğiniz üzere forumumuzun karşılıklı ilişkiler ve kültürel açıdan eksikliklerinin çok az olmasına rağmen geçmişte yaşanmış bazı olaylar nedeniyle siteye resim eklenememesinden doğan iletişim temassızlığı ve forumun bu nitelik eksikliğinden dolayı yeni kuşak forumlardan geride kalmış olmasından oldukça rahatsızız.

...

Kısaca resim vs. işleri forumdaki herhangi bir yöneticinin eline verilse ve kontrolü sağlanmış olsa eminim ki tüm OS halkı olarak çok mutlu olacağız.

İsteğimizi geri çevirmemeniz ve bu konu hakkındaki çalışmalarınızın ortak bir görüş çerçevesinde başlaması dileğiyle.

(Fazla resmi olduğumun farkındayım. Ama napalım bu tip konuların açılması, komik de olsa, bu yöntemle daha iyi.)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/11/2006 :  02:48:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Resmi de yazsan, gayriresmi de yazsan yapabileceğimiz tek şey varsa, onu yaparız. Kasmaya gerek yok :)

Resim konusunu anladım da "vs." işini anlamadım. Biraz daha detay gerekiyor :)

Saygılarımla arz ederim :P

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 18/11/2006 :  17:54:54  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
"Vs." yi hemen açayım. Örneğin imzalara resim eklemek veya avatardaki resmi kendi seçimimize bıraktırmanız. "Yok, öyle bi'şey yaparsak yersiniz ortalığı" diyorsanız da, konuyla ilgili yetkiyi birinin üstlenmesinden yanayım. Biliyorum ki, bu sizler için o kadar zor olmayacaktır.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 18/11/2006 :  18:11:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni nesil forumlardan geri kalmayı "iltifat" olarak alıyorum. Özellikle o yeni nesil forumlarda 1 satırlık mesajın altında 20 satır imzalar oluyorken veya bol renkli ve hatta hareketli resimlerle dolu iletilerin arasından gerçek mesajı bulmak zorunda kalınıyorken. Sayfa yükleme zamanının 3 saniyeden 30 saniyeye yükselmesini, her sayfada gereksiz kilobyte'larca veriyi indirmeyi saymıyorum bile.

Forumu forum olarak kullanmak yetmiyor bir de her mesajda hayat manifestomuzu mu dökmeliyiz ortaya?

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 18/11/2006 :  18:19:38  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Neden eski - iyi olarak kalmaktansa yeni - iyi olmayalım?
Üsttelik sözü geçen bir iki resmin eklenmesi taş çatlasın sayfa açılım hızını bir saniye düşürür.
İyi bir düzenlemeyle bahsettiğin sorunların hiçbirinin kalmayacağından eminim.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 18/11/2006 :  19:55:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Neden süsü işlevselliğe tercih ediyoruz? Neden iyi veya kötü düzenlemek zorunda kalacağımız sorunlara meydan veriyoruz? Kazancımız nedir? Neden yapalım? Teraziye tıklamak/tıklatmak isteyen gençliği bu foruma kazanmak istemiyorum ben açıkçası.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000